Meghívó a Lovas-estek első összejövetelére

A világjárvány a mi programjainkat is alaposan megváltoztatta. Mivel ez idő tájt az 500 főnél kevesebb embert befogadó termekben engedélyezett a rendezvények megtartása, úgy határoztunk, hogy az első Lovas-estünket 2020. szeptember 23-án, szerdán, 18 órakor megrendezzük. A helyszín a Budapest, IX. kerület, Zsil utca 2-4. szám alatti Veritas Történetkutató Intézet földszinti diszterme . Ennek befogadó-képessége 120 fő.

Eredeti elképzelésünknek megfelelően az első előadás Lovas István első, Jobbegyenes című könyvének elemzését kísérli meg. A könyvből részletet (pdf, 1.3MB)  olvashatnak ide kattintva. Az előadó Kondor Katalin újságíró, a meghívott hozzászóló Gajdics Ottó főszerkesztő.

Meghívtuk a Kairosz Könyvkiadót is, ők a Lovas-könyvek kiadói, könyveket is hoznak. Társaságunk tagjaival úgy döntöttünk, hogy a rendezvényen szívesen fogadjuk nagylelkű felajánlásaikat egyesületünk működésének támogatására.

Készülünk meglepetéssel is. Minden összejövetelünkre meghívunk egy-egy képzőművészt, hogy egy mini-kiállításon mutatkozzon be Önöknek néhány művével. Ez alkalommal Pető Tamás festőművész néhány képét állítjuk ki.

Bízva terveink megvalósításában, szeretettel várjuk Önöket közös gondolkodásra.

Lovas István Társaság

Megosztás: