A Lovas István Társaság Barátainak

Tisztelt Barátaink!

A Covid-veszély (reméljük, végleges) enyhültével újból eljött az idő, hogy az idei díjazottunk tiszteletére egy összejövetelt rendezzünk. Terveink szerint ez az ünnepség november 26-án lesz, mégpedig az első összejövetelünk helyszínén, a Szent Margit Gimnázium dísztermében.

Természetesen az összejövetel végső időpontjáról mindenkinek, aki címlistánkon rajta van, küldünk értesítést. Most viszont arra szeretnénk kérni Önöket, hogy amennyiben lehetséges, ha mégoly kevés összeggel is, de támogassák rendezvényünket. Mint ismeretes, az év újságírójának, médiaszemélyiségének a díja nem „forog veszélyben”. A támogatást csak azért kérjük, hogy méltó módon tudjuk megrendezni díjátadó ünnepségünket. Ha Tisztelt Címzettünk egyetért ezzel, és módja van némi támogatást nyújtani, megköszönjük. A rendezvény természetesen ezúttal is ingyenes lesz, s a helyszínen is elfogadunk támogatást.

Tudatjuk még Önökkel, hogy folytatjuk – a Covid miatt szintén megszakadt – előadás-sorozatunkat is (erről is minden barátunkat értesítjük majd), melyeken Lovas István, Csurka István és Chrudinák Alajos munkásságát ismertetjük és elemezzük.

Ami a „technikai” részleteket illeti, számlaszámunk:

Kedvezményezett: Lovas István Társaság Egyesület

Bankszámlaszám: 16200106 – 11652254

Külföldről érkező utaláshoz az alábbi banki adatok szükségesek:

Bank neve: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

SWIFT kód: HBWEHUHB

IBAN számlaszám: HU94 1620 0106 1165 2254 0000 0000

Megköszönjük, ha az utalás megjegyzésrovatában feltünteti elektronikus postacímét (e-mail)!

Továbbra is úgy gondoljuk, „látnoki” képességgel és rendkívüli tehetséggel megáldott újságíró kollégáinkat, az ő munkásságukat nem szabad felednünk.

 

Tisztelettel: a Lovas István Társaság elnöksége

 

 

Megosztás: