Gyomorforgató nyüszítés Trump varsói látogatása miatt

 

Eddig minden olyan hurrá volt, amikor a korábban és közben is az EU egységét imádó magországok a kelet-európai proli országokat – akik évtizedek óta engedelmesen tűrik, hogy proli élelmiszert szállítsanak nekik megtévesztő csomagolásban – bele akarták rúgni egy kétsebességes Unió alsóbbrendű zacskójába, nehogy ott büdösködjenek nekik az elitek golfklubjában. Az itteni tudjuk kik örömmámora mellett, hiszen mindez Magyarország érdekei ellen van.

Most az ujjongóknak a képére fagyott a mosoly, hogy Donald Trump amerikai elnök a hamburgi G20 csúcs előtt nem Berlinbe, Párizsba vagy Londonba látogat, hanem a lenézett altömb legnépesebb országa, Lengyelország fővárosába.

Politikusok és a velük egy frekvencián doboló fősodratú lapok méltatlankodnak, így a magyar nép (szavazók) többségét gyűlölő Washington Posttól a holland Volkskrantig, kiabálva, sőt üvöltözve az őket ért sérelem miatt.

Ráadásul Trump éppen akkor látogat Varsóba, csattannak fel, amikor ott térségünk érintett, 12 országa tart tanácskozást a Három Tenger (Balti-tenger, Fekete-tenger, Adriai- tenger) Kezdeményezésről.

A német neokonzervatív Die Weltnek nagyon nem tetszik az sem, hogy Trump amerikai elnök ma Varsóban valószínűleg olyan beszédet fog mondani, amely a lap szerint segíti az Európai Unió kettészakadását azzal, hogy támogatni fogja a Három Tenger kezdeményezést.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/gyomorforgato-nyuszites-trump-varsoi-latogatasa-miatt-1915786/

 

Megosztás: