Korszakváltó határozat meghozatalára készül a Médiatanács?

Reményteli  „Végzés” érkezett az NMHH-tól

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa Dr. Koltay András koordinátor aláírásával ajánlott levélben arról értesített, hogy „Végzést” hozott, amelynek értelmében 2016. december 19-én hatósági ellenőrzési eljárást indított a Németh Péter főszerkesztő irányítása alatt működő Népszava 2016. augusztus 25-i számában „Fűnyírót és laminált padlót lop a magyar” címmel írt cikkét kifogásoló beadványom ügyében.

Aki nem olvasta volna az előzményeket, itt láthatja az eddig az ügyben nyilvánosságra hozott négy ismertetésemet:

http://lovasistvan.hu/2016/12/16/mediahatosagnak-fejezzek-be-rettegesuket-ettol-fogva-buntessek-a-magyargyalazast-is/

http://lovasistvan.hu/2016/09/01/ket-level-nemeth-peterhez-a-nepszava-foszerkesztojehez/

http://lovasistvan.hu/2016/08/31/a-nepszava-rasszista-cikkenek-bejelentese-a-mediahatosagnak/

http://lovasistvan.hu/2016/08/25/ha-bayert-az-nmhh-megbuntette-egy-mai-nepszava-cikk-miatt-is-indit-eljarast/

 

Azért indítottam hivatalos eljárást, hogy véglegesen és példát statuálva e cikk kapcsán, ki lehessen irtani a magyargyalázás hazai gyakorlatát, és a magyar nemzet mint olyan védelme kiterjedjen  úgy, hogy annak gyalázása  éppen olyan szankciókkal járjon, mint eddig járt a médiabeli cigányozás vagy zsidózás.

A Méditanács a beadványom beérkezése után azt átirányította az e tanács által igen súlyos összegekkel támogatott Magyar Lapkiadók Egyesületéhez (MLE), amely háromezer forint befizetése után a beadványomat elutasította.

A szintén háromezer forintba kerülő fellebbezést Dr. Nehéz-Posony Márton (!) aláírással e közpénzen kitartott intézmény szintén elutasította.

Ez után kértem ismét a Médiatanácsot, hogy hozzon határozatot az ügyben.

Az a Méditanács, amely panaszosok beadványára ingyen és bérmentve ítélte el korábban Bayer Zsolt két, a Magyar Hírlapan megjelent cikkét, mert azok megsértették az iszlamistákat, ill. cigányokat, egyenként negyed milliós bírságot szabva ki, amely büntetéseket a magyar kormány Zsolt augusztusi kitüntetése kapcsán Magyarország, a magyar nép és kormánya ellen indított újabb támadássorozatában véres kardként lobogtatott vádjai alátámasztására.

A Médiatanácshoz írt, határozatkérő beadványomban indítványoztam, vegyék figyelembe, hogy a magyar miniszterelnök Trump megválasztott amerikai elnökkel folytatott megbeszéléséről beszámolva meghirdette „a polkorrekt éra végét”, és hogy szíveskedjenek várhatóan korszakfordító határozatukban „a magyart” éppen olyan védelemben részesíteni, mint bármilyen más etnikumot, mely ellen irányuló „gyűlölet megnyilvánulásokat” eddig  büntették.

Arra is felhívtam a Médiatanács figyelmét, hogy a világon teljesen ismeretlen, hogy egy ország sajtójában a saját népét annak a nemzetnek saját újságírói akár alappal, akár alap nélkül – mint tette ezt a Népszava hazug és aljas, zsigeri gyűlölettől fröcsögő címe – tolvajnak vagy bármi lealacsonyító általánosításnak tegyenek ki.

A Médiatanács határozata remélhetőleg korszakváltó lesz és annak hatására a magyarság általánosító lealázása éppen olyan mértékben lesz szankcionálható, mint az eddig történt más nemzetiségek, vallások, stb. esetében.

A határozat meghozataláról természetesen be fogok számolni, de annak igen komoly sajtóvisszhangja is várható lesz.

Megosztás: