Ha Bayert az NMHH megbüntette, egy mai Népszava cikk miatt is indít eljárást?

nmhh

Kérdés a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz

Igazán szórakoztató a balliberális média napi mantrája, mely szerint a Fidesz falta fel Magyarország valamennyi intézményét.

Miközben  Handó Tünde, az Országos Bíróság Hivatal elnöke a másik oldal leghűségesebb darabontjainak kulcspozícióba történt emelése után legutóbb éppen azt a Cserni Jánost nevezte ki kulcspozícióba, aki a balliberális terrorrezsim idején ítélte  Bencsik Andrást, a Demokrata főszerkesztőjét börtönre, ami páratlan büntetés újságírói véleményért 1990 után.

Vagy ott van a Polt Péter által vezetett ügyészség, amelyről Csermely Péter a Magyar Idők főszerkesztője 2004. július 31-én írta meg kitűnő elemzésében, hogy ellentétben a balliberális sikoltozókkal, Polt az ő emberük (http://mno.hu/migr_1834/zsak-a-poltjat-621668).

Az MTI-ről talán ne is beszéljünk.

Arról viszont igen, hogy a balliberális média és nyomában annak szövegeit totális hűséggel másoló nyugati média Bayer Zsoltnak a magyar kormány által kitüntetésénél boldogan említi azt, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Zsoltot súlyos pénzbüntetésre ítélte azért, mert egy általánosító cikkével indulatokat keltett.

A mai Népszava ugyanezt tette.

Ezért ma az NMHH-hoz az alább olvasható kérdést küldtem. Amelyre a választ természetesen itt is közzé teszem.

 

Tisztelt NMHH!

Bayer Zsoltot a Médiatanács súlyos pénzbüntetésre ítélte, amiért a Magyar Hírlapban megjelent cikkében általánosítva nevezett potenciális gyilkosoknak  iszlamista fiatalokat.

A mai Népszava utolsó oldalán „Fűnyírót és laminált padlót lop a magyar” címmel olvasható cikk a hazai szálláshelyeken tapasztalt lopásokról.

A cikkben magában szó nincs arról, hogy a tolvaj vendégek magyarok lettek volna.

Kérem tájékoztassanak arról, hogy Önök eljárásra érettnek látják-e a cikket, ugyanis az gyűlöletet kelthet például a bécsi Kärntner Strassen az ottani üzletekbe belépő, és ott magyarul beszélőkkel szemben is.

Ezzel a Népszava egyébként Önöket is tolvajoknak nevezte.

A témával – Bayer kitüntetése kapcsán – foglalkozni kívánunk a szombaton este 7 órakor, a nyári szünet után újrainduló Törésvonalak című műsorban, amelynek felvétele holnap kora délután lesz.

Hogy ne kelljen azt mondani, műsorunk felvételéig még nem kaptunk választ, kérem, ha tudnak válaszolni, azt legkésőbb holnap 13:00 előtt juttassák el hozzám.

Köszönettel és üdvözlettel:

Lovas István
újságíró

Megosztás: