Német ápolónőknek önvédelmi edzésre van szükségük a migránsok miatt

/Echo TV nemzetközi sajtószemle/

„Német ápolónőknek önvédelmi tréningre van szükségük a kórházakban növekvő migráns erőszak miatt” címmel az angol nyelvű Voice of Europe, azaz Európa Hangja nevű hírportál bemutatja, hogy a németországi Bielefeld városában a kórházi személyzetet fenyegetik, zaklatják és fizikailag is megtámadják a migránsok. Az ápolónőket rohadt kurváknak is nevezik. A kórház vezetése most vészjelző csengőket tervez és azt, hogy önvédelmi tanfolyamot indít az ott dolgozók számára. Más nagyobb német városban már biztonsági személyzetet is felvettek a kórházi személyzet védelmére.

A független amerikai hírportál, a Zerohedge arról tudósít, hogy miután a nyugati világ központi bankjai nagy részében a Goldman Sachs bank korábbi emberei ülnek, most a német pénzügyminisztérium bejelentette, hogy a németországi Goldman Sachs társelnöke, Joerg Kukies lesz az új német kormány pénzügyminiszter helyettese. Ő felel majd a pénzügyi piacpolitikáért és Európáért.

Az amerikai jobboldali Infowars nevű portál egy friss felmérést ismertet, amely szerint az amerikaiak hatalmas többsége szerint egy „mély állam” manipulálja az amerikai kormány politikáját. A megkérdezettek 74 százaléka szerint háttérben lévő, meg nem választott emberek csoportja nem csak manipulálja a kormány politikáját, de azt ténylegesen ők irányítják.

A korábban liberális Dániában már nem üdvözlik a migránsokat, hanem igen szigorúan bánnak velük, panaszkodik a balliberális osztrák lap, amelynek tudósítója ellátogatott egy Koppenhágától 30 km-re fekvő menekülttáborba. Az ott lévő, főleg fekete afrikaiak közül sokan depressziósak, éheznek, félelmükben az ágyukba pisilnek. Marcus Knuth, a dán konzervatív-liberális kormánykoalíció Baloldal nevű pártjához tartózó migrációs szóvivője kijelentette, a dán kormány nem akarja vonzóvá tenni az odajövetelt a gazdasági migránsoknak.

Szaúd-Arábiában bizonyítatlan gyilkossági váddal nyilvánosan lefejeztek egy ott dolgozó indonéz munkást annak ellenére, hogy Widodo indonéz elnök többször kérte a rijadi kormányt, kegyelmezzenek meg neki. Karddal történt nyilvános lefejezése után holttestét helikopterről lógatták le, hogy minél többen lássák, mint ez szokás abban a sivatagi monarchiában, amelynek feje most kezdi meg egyesült államokbeli útját, jelenti az iráni globális Press TV tévé angol nyelvű szolgálata.

(Echo TV nemzetközi sajtószemléje, először 11:55-kor)

 

Megosztás: