Soros-ügyi rettegés – Még hogy Soros nem támogat zsidó szervezeteket?

INDEPENDENT és DEUTSCHE BUSINESS INSIDER

Jó-jó, gondoltuk december 3-án, amikor a brit Independentben Eszter Susan Guerrero és Adam Schonberger szerzők nevével cikk jelent meg ezzel a címmel: „A nacionalista magyar kormány veszélyezteti a zsidó népet mocskoló kampányával az emberbarát George Soros ellen”.

Szélsőséges hisztériakeltés egy olyan budapesti csoporttól, véltük és tettük túl magunkat rajta, amely nyilván nem is hallott még a „nacionalista izraeli kormányról” és hogy az milyen félelmet kelt például a gázaiakban, amikor ott több ezer épületet rombol le és a túlélőknek jelenleg napi három óra villanyárama van, mert nincs üzemanyaguk le nem rombolt áramtermelőjükhöz, és így a vízellátásuk 96 százaléka is ihatatlan, mert nem tudják működtetni víztisztító berendezéseiket.

De amikor a szerzőpáros  ugyanazon cikküket más címmel („Büdös zsidók”: Magyarország antiszemita kampányának félelmet keltő következményei vannak) adták el németül „Ádám Schönberger és Eszter Susán Guerrero” változatban tegnap a Business Insider Deutschlandban, arra gondoltunk, tegyük ismertté történetüket és azt, hogy kik ők.

Mindkét helyen úgy jellemzik magukat, mint akik a „társadalmi igazságosságért” dolgoznak budapesti központú zsidó szervezetükben, és nem igazán derűlátók jelenlegi helyzetüket illetően. Főként azért, mert az Orbán-kormánynak a George Soros elleni „jól  dokumentált kampánya” „a harmincas évek nyilvánvaló antiszemita történéseire” emlékeztet.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-ugyi-retteges

 

Megosztás: