A hajléktalan svédek aludjanak a hidegben!

ZERO HEDGE

Az egyik oka, hogy Svédországban oly sok legális és illegális migráns van, hogy az ország szociális rendszere oly bomba üzlet a külföldieknek. E migránsok gyakran jobb ellátásban részesülnek, mint az egész szociális támogatást fenntartó, igen nagy adóval sanyargatott svédek.

Az egész svéd jóléti rendszer a polgárok és az állam között azon a megállapodáson alapul, hogy az emberek hatalmas adóterhet viselnek és ennek fejében a kormány kiváló biztonsági hálót teremt nekik, ha megbetegednek vagy munkanélkülivé válnak. De amióta Svédország kapuja megnyílt a muzulmánok előtt, ez a megállapodás nem működik.

De a svédek ezt lenyelik. Tartva attól,  hogy ellenkező esetben bigottnak bélyegzik őket.

A cikk szerzője többször leírta saját, ezzel kapcsolatos tapasztalatát. Most arról számol be,  hogy Göteborgban a templomokat hajléktalanok éjjeli menedékhelyéül használják. Csakhogy oda kizárólag külföldieket eresztenek be. Vagy migránsokat vagy az EU más országaiból Svédországba költözött embereket. Tehát a Svédországban születetteket nem.

A „hivatalos” érvelés az, hogy azokat kell segíteni, akiket nem támogat a svéd jóléti rendszer. Csakhogy Svédországba pontosan azért ömlik annyi migráns, mert az ország szociális rendszere „bomba üzlet” a külföldieknek.

Sőt, nem egy esetben őket részesítik előnyben a helyiekkel szemben. Így a korábban kemény munkát végző svéd polgárok helyett – akik már éveken át vártak arra, hogy kormányzati tulajdonban lévő lakásokat béreljenek – migránsok kaptak ingyen lakásokat/házakat.

Ráadásul a svéd parlament törvényt hozott, hogy a külföldiek kerüljenek a várólisták élére. Aminek következtében sok svéd az utcán alszik  hidegben, és a túlélés reményében koldul.

Márpedig e svédeknek nem szabadna az utcán élniük.

A cikk szerzője botrányosnak jellemzi azt, hogy a „születésüktől fogva multikulturalizmusban marinált” svédek milliói ezt eltűrik.

Megosztás: