A Russia Today már a UPC-csomagban is! Az ünneplést kezdjük a tegnapi McAdams interjúval!

RUSSIA TODAY

A Russia Today – az orosz tévéadó angol adása, amelytől retteg a nyugati világ és meg akarja fojtani – már nézhető a UPC csomagban is. Hétfőn az USA-ban „külföldi ügynökként” kellett regisztrálnia, nehogy letartóztassák munkatársait.

Az e miatt frászt kapott, bolsevik zsigerű Momentum Pintér Sándor belügyminiszterhez fordult levélben, hogy hogyan merészeli ezt egy magáncég Magyarországon megtenni. Azaz, hogyan merészel egy olyan információ forrást megengedni, amely belemar a nyugati hírtévék monoton módon hazudó és Putyin-összeesküvéseket percenként okádó hegemóniájába.

A UPC döntésének „ünneplésére” betettem a „Russia Today”-be a YouTube videót, amelyen látható, amint Magyarország legjobb amerikai barátja, Daniel McAdams, a Ron Paul Intézet ügyvezető igazgatója tegnap a Russia Today-nek elmondta, mi a véleménye arról,  hogy az USA külügyminisztériuma bele akar szólni a magyarországi belügyekbe, illetőleg a jövőre tartandó helyhatósági választásokba azzal, hogy magyarországi médiumokat alakít ki.

Érdemes megnézni a YouTube kommentárjait. 99 % a magyar kormány mellett van.

 

 

 

Megosztás: