Erőszakkal vádolják a Soroshoz kapcsolódó bankárt

THE SUN

/Ez tegnapi cikk: elkészítése előtt szokás szerint ellenőriztem, hogy magyarul megjelent-e. Miután délben még nem tette ki senki, elküldtem a Demokratának, ahol tegnap ki is került. Később ugyanakkor mások  – már a New York Postból – kitették ugyanezt, úgyhogy aki kíváncsi, azokat is megnézheti./

A brit tömeglap szerint a George Soros által alapított pénzalap egyik befektetési menedzsere szexuálisan zaklathatott nőket manhattani, „börtönnek” kiépített tetőtéri lakásában.

Howard „Howie” Rubin – aki a Hazug póker és A nagy törpe című könyvekben is szerepelt – azért vásárolta luxuslakását, hogy benne bizarr szexet űzzön nőkkel. Most azzal vádolják, hogy nőket erőszakolt meg és csúnyán meg is verte őket. Az egyiket annyira, hogy egyik mellimplantátuma „kidurrant”. Neki kártérítésként 15 ezer fontot fizetett.

A vádirat szerint egy-egy szexért 1500 és 4000 font közötti összegeket adott a későbbi áldozatoknak. A három, meg nem nevezett vádlott – akikből kettő Playboy-modell – azt állította, hogy a házas apa megerőszakolta és megverte őket, de annyira, hogy orvosi kezelésre volt szükségük. A hatmillió fontba kerülő lakásban kötelek, láncok és szexjátékok voltak egyéb szado-mazo eszközök mellett.

Rubin a nők száját bekötötte, őket megkötözte és erőszakosan beléjük hatolt. A perirat szerint egyiket ököllel fejbe is vágta.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/eroszakkal-vadoljak-soroshoz-kapcsolodo-bankart

 

 

Megosztás: