Daniel McAdams Szemerkényi Réka kinevezéséről

Daniel McAdams, Magyarország legigazibb barátja Amerikában, számos, mellettünk írt cikk szerzője, a Ron Paul Intézet ügyvezető elnöke ezt a twitter-üzenetet jelentette meg annak alkalmával, hogy az iszonytató Szemerkényi Rékát,  volt washingtoni nagykövetünket kinevezték az Európai Politikai Elemzések Központja ügyvezető alelnökének:

„Szomorú: a volt amerikai nagykövet csatlakozik a hamiskártyás „gyűlöld Oroszországot” propagandának szentelt amerikai neokon agytröszthöz, ahogyan a #russiagate sztori szétporlad az USA-ban.”

Legalul csatoltam az Amerikai Magyar Szövetség gyomorforgatóan hízelgő szövegét, amelynek fordítására nincs kedvem. /A kép másolása nem igazán sikerült./

Csak azt felejti el e szövetség megemlíteni, hogy a szintén volt washingtoni amerikai nagykövethez, Jeszenszkyhez hasonlóan szuper transzatlantista, munkája eredményét tekintve teljesen haszontalan nőszemély annak a szervezetnek lett az alelnöke, amelyet olyan újságírók fémjeleznek, mint a hazánkat rendszeresen mocskoló Ann Applebaum  (Washington Post, stb.) és amelyet kormányunk Fellegi Tamás Magyar Kezdeményezések Alapítványán (The Hungary Initiatives Foundation) keresztül elképesztően kontraproduktív és Stockholm-szindrómás módon támogat, mégpedig hatalmas pénzekkel.  Olyan támogatók mellett, mint a szintén bennünket a legundorítóbb vádakkal elborító amerikai külügyminisztérium.

Az alábbiakban itt van a támogatói lista. Benne az amerikai agresszív katonai gépezet legnagyobb hadiipari vállalataival.

 

The Hirsch Family Foundation

National Endowment for Democracy

The International Visegrad Fund

The Smith Richardson Foundation

The East Tennessee Foundation

The Poses Family Foundation

The Baltic American Freedom Foundation

U.S. Mission to NATO

NATO Public Diplomacy Division

U.S. Naval Postgraduate School, Project on Advanced Systems and Concepts for Countering WMD

U.S. Department of Defense

U.S. Department of State

American Friends of the Czech Republic

FireEye

Lockheed Martin Corporation

The Lynde and Harry Bradley Foundation

Raytheon Company

New Vista Partners

European Defense Agency/ Systems Consultants Services Limited

Chevron Corporation

Bell Helicopter

Textron Systems

Cheniere

BAE Systems

The Hungary Initiatives Foundation

United States Institute of Peace

Friends of Slovakia

 

Daniel eredeti twittere:

Sad: former HU Amb to US joins neocon think tank dedicated to phony „hate russia” propaganda just as #russiagate story disintegrates in US.

Daniel csatolta az Amerikai-Magyar Szövetség Szemerkényit magasztaló szövegét:

American Hungarian @AmerikaiMagyar

AHF Congratulates Réka Szermekényi on her new role as Executive VP of the Center for European Policy Analysis, @CEPA http://www.americanhungarianfederation.org/news_AHF_CEPA_Szemerkenyi.html …

 

Megosztás: