„A német szavazók csapást mértek Macron EU-reformjára”

Tényleg nehéz élvezet és gúnyos nevetés nélkül megállni azt, ahogyan a „több Európát”, mindenfajta integrációt és minden, Magyarország elleni európai vagy transzatlanti lépést imádó hazai bandából mennyire hiányzik az az egy, ami számít. Az elv. Mert ha valaki vall valamit, az vallja, és ne igazodjon ostorcsattogtatói vagy/és pénzelői minden – akár 180 fokos – fordulatára.

Ki hallott az elmúlt napokban egyetlen szót is a hazai uniós „szaktekintélyektől” az általuk előtte naponta többször agyonimádott „kétsebességes” vagy akár „többsebességes” Európáról?

Ami persze a bunkó, rothadt, maradi, „deutálom” Magyarországot majd móresre tanítja, elveszi tőle a pénzt, és a többi. Beleértve a CEU olyan tanárait, mint Balázs Péter és Bokros Lajos.

A kérdésre adott válasz: senki. Az ok: virtuális főnöküknek, Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének ugyanis leesett végre a tantusz.

Mert egy kétsebességes Európa sokkal több veszélyt hordoz magában, mint az egysebességes. Főleg a lengyel és magyar ellenállás miatt.

Ugyanennek a bandának volt tegnapig egy nagyon babusgatott öröme egy jövőbeni Merkel-Macron tervet illetően az EU olyan további integrációját létrehozó reformjára, amelynek hallatán a közmondásos nyál vékástul csordult ki a messze nem közmondásos szájukon.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/nemet-szavazok-csapast-mertek-macron-eu-reformjara-2259883/

 

Megosztás: