Álságos Soros: liberálisan beszél, totalitáriusan fektet be

Budapest, 2013. június 12.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, befektetõ a Portfolio.hu pénzügyi és gazdasági hírportál és a HVCA kockázatitõke-szövetség által közösen szervezett konferencián a Hilton Budapest szállóban 2013. június 12-én.
MTI Fotó: Kovács Attila

THE DAILY CALLER

„George Soros milliárdos liberális-haladó dolgokról beszél, de gyorséttermi láncokba, genetikailag módosított élelmiszerekbe, szénbe, lőfegyverekbe, hatalmas fogyasztású autókba fektet be – mint ahogyan azt a Daily Caller News Foundation Investigative Group (a Daily Caller amerikai hírportál oknyomozói csoportjának) elemzése mutatja Soros legutóbbi pénzügyi bejelentése alapján”.

Továbbá: „Soros azt állítja, hogy az emberi jogokért harcol, de ez nem tartotta vissza különálló, családi befektetési vállalatát, a Quantum Group of Fundst, hogy befektessen olajfúrásokba Nyugat-Szaharában, amely területet hosszú ideje emberjogi csoportok és az ENSZ Biztonsági Tanácsa úgy tekinti, mint amelyet brutálisan tart megszállva Marokkó.”

A cikk ezután részleteket ismertet az álságos gazember (bocsánat, a Soros-simogatók kedvéért: „Soros György, a magyar származású”, stb…) által beadott papírokon található adatokról, így adóbevallásából.

 

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/alsagos-soros-liberalisan-beszel-totalitariusan-fektet-be

 

Megosztás: