Retteg Winnipeg: Soros graffitik a parkban!

Lara Rae winnipegi humorista elindult reggeli sétájára barátjával, amikor majdnem egy tucat graffiti üzenettel találták szembe magukat a parki sétány mentén, ahogyan a kis hídon keltek át a folyón.

„Lenézve a földre, látni ezt a szörnyű, szörnyű, rasszista antiszemita szemetet, oly lehangoló”, idézi őt az esetről hosszan tudósító kanadai közszolgálati adó, a CBC.

Ott voltak az úttesten, padokon az ilyen üzenetek, mint „Elveszett fehér civilizációk”, „Fehér kipusztulás?” „Soros?” és „Soros meg akar dögleszteni”.

És ráadásul a feliratok fekete színűek voltak!

De nem csak a Crescent Parkban, hanem a Granite Curling klub mellett is, a West Broadway területén!

A CBC News beszélt emberekkel, akik ezen az úton jártak és mindegyik azt mondta, csak vasárnap reggel lettek rá figyelmesek.

Rae úgy érzi, mindez nem véletlen.

Merthogy Charlottesville-ben, Virginia szövetségi államban az ottani tüntetésen elgázoltak egy 32 éves nőt és csaknem 36 embert sebesítettek meg. Ezen erőszakos konfrontáció felkavarta a faji feszültségeket az Egyesült Államokban.

Rae azt mondta, hogy szerinte a kanadai rasszistákat felbátorította az, amit az USA-ban, Charlottesville-ben történt és „vissza kell bátortalanítani őket”. Meg azt akarta, hogy azonnal távolítsák el ezeket a feliratokat.

Azonnal! Ennek kell a prioritásnak lennie! – mondta.

A CBC megszólaltatta Aidan Fishmant, a kanadai B’nai Brith Emberjogi Ligájának ideiglenes országos igazgatóját, aki kijelentette: noha a graffitik rejtjelesek, de „antiszemiták”.

Mert Soros George Sorosra utal, nyilatkozta, azaz arra „a zsidó-amerikai-magyar filantróp milliárdosra”, aki sok féle baloldali ügyet támogat.

Folytatás: http://magyaridok.hu/kulfold/rettegjen-winnipeg-ott-soros-graffitik-2090923/

 

 

Megosztás: