Politikailag végtelenül inkorrekt: Orbán Viktort súlyosan dicsérő cikk

NEW EASTERN OUTLOOK

A New Eastern Outlookon nem kisebb személyiség, mint William Engdahl világhírű stratégiai kockázatelemző, számos globálisan bestseller könyv szerzője mai keltezésű, igen hosszú cikkében méltatja a magyar miniszterelnököt.  (NGO TITKOS AKTÁK – Miként szítanak forradalmakat, puccsokat és háborúkat a CIA fedőszervei című, júniusban megjelent könyvének folytatásos ismétlését múlt héten kezdte meg a Demokrata. Ebben természetesen G. Soros, a nemzetközi bűnöző is szerepel. Nem is kicsit.)

A cikk: Ez a makacs Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnök csak nem akarja megérteni. Nem akarja felfogni, hogy nem „európai” polgárai és nemzete szuverén jogainak megvédése. Még akkor sem akarja megérteni, ha az Európai Bizottság kétes hírű luxembourgi elnöke, Jean-Claude Junker köré csoportosuló arctalan technokraták meg akarják nevelni Orbánt és kormányát.

Az elmúlt év kemény volt a brüsszeli  uniós politikai korrektség „felsőbbrendű vezetőinek”. Először Orbán ragaszkodott hozzá, hogy végigviszi a nemzeti referendumot. „Milyen anti-európai!”, írja Engdahl. „Hogy megengedik a polgároknak a szavazást olyan ügyekben, amelyek a saját országukban a saját életükre van kihatással! Micsoda veszélyes gondolat, ha ez még elkezd terjedni is… Szörnyű!”

A szerző ezután keményen nekimegy Junckernek migránsügyben és azért, mert Magyarországnak is elő akarják írni, hogy hány migránst fogadjanak be. Még szerencse, hogy a magyar szavazók 98 %-os arányban értettek egyet saját miniszterelnökükkel, hogy Brüsszelnek ne legyen ilyen joga.

Brüsszelnek szerencséje volt, hogy figyelmen kívül hagyhatta a magyar népszavazást, mert az technikailag hajszállal alatta volt az 50 %-os küszöbnek. Ami ellen Soros NGO-i és szövetségesei nagy propagandát fejtettek ki.

Engdahl ezután kegyetlenül elhajtja a Soros-egyetemet igen meleg éghajlatra, hogy páratlan privilégiumokat akar magának.

Majd megemlíti, hogy ez az egyetem a CIA-val karöltve dolgozó NED-től (National Endowment for Democracy) és Soros alapítványaitól is kap sok pénzt.

Miközben a CEU-n egy kurzus kötelező olvasmányai Saul Alinsky Szabályok radikálisoknak című kézkönyve és Gene Sharp Színes forradalmak című könyve keverékei.

Ezután Engdahl undorral ír a magyar miniszterelnököt leantiszemitázó Frans Timmermans uniós bizottsági elnökhelyettesről. Majd következik az NGO-kra vonatkozó új törvény.

A nyolc nyomtatott oldal terjedelmű cikk ezzel a mondattal összegzi véleményét: Orbán V. kimondhatatlan bűne az, hogy ragaszkodik hozzá: polgárai érdekeit védje, nem pedig a brüsszeli, nem megválasztott arrogáns biztosok arrogáns érdekeit.

 

 

 

Megosztás: