Taki Sorosról: Maradj Magyarország!

Taki’s Magazine

Fantasztikus cikket írt Taki Sorosról. De először arról, hogy ki is Taki. Taki, azaz Taki Theodoracopulos valódi idol. A nem liberális, legfelsőbb angolszász köröknek egyik szuperkedvence. Okos, elegáns, igazi gourmet (nem keverendő össze a „gourmande”-dal, ami azt jelenti, hogy szeret sokat enni).

Olyan, aki ha hozzánk ellátogatna (a kormánynak már ötször meg kellett volna hívnia), először nem a Balatonra vagy Budapestre menne, hanem Encsre, az Anyukám mondta vendéglőbe, majd onnan Hollókőre, a Hortobágyra, és úgy jöhetne a többi…

Már 83 éves, de évtizedek óta rendületlenül írja a brit jobboldali konzervatív The Spectatorban remekbe szabott cikkeit saját, High Life (Arisztokratikus élet) című rovatában.
Taki Pat Buchanannel, Nixon beszédírójával alapította meg az American Conservatíve magazint is.
Karatéban a fekete övig jutott. Bushido nevű jachtja pedig olyan elegáns volt (2012-ben adta el), hogy halomra ájultak az emberek, ha kikötött például a kaliforniai Santa Barbarában.

Boris Johnsont, a mai brit külügyminisztert azért támadta a Guardian nevű, mára totálisan becsavarodott napilap, mert londoni főpolgármesterként egyszer foglalkoztatta Takit. A Scotland Yard pedig szaglászott utána, mert feljelentették rasszizmusért.
Felváltva él New Yorkban, Londonban és a svájci Gstaadban.

Mindemellett van egy saját magazinja. Úgy hívják, hogy Taki Magazinja (Taki’s Magazine). Rajta kívül olyan világnagyságok írnak oda, mint az utolérhetetlen Theodore Dalrymple.
Legutóbbi, 2016-ban megjelent könyve, a Migráció, multikulturalizmus és metaforák olyan alkotás, amit azonnal ki kellene adnia egy külföldi sikerkönyveket megjelentető jobboldali magyar kiadónak, ha ilyen lenne.
A magyar olvasók különösen imádnák Dalrymple két korábbi könyvét is: a 2011-ben megjelent Szemét: miként alakítja mások hulladéka életünket és a 2007-ben kiadott Az előítélet dicsérete: az elfogult eszmék szükségessége címmel megjelent kötetét.

Igen, Taki és Dalrymple is olyan magasból tesz a politikai korrektségre, mint a Jánoshegy.

Akkor most nézzük, miként ír Taki George Sorosról.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/taki-sorosrol-maradj-magyarorszag

 

Megosztás: