G7: miért nincs Japánnak terrorproblémája? Se Magyarországnak, se Szlovéniának?

WOLD NEWS DAILY

A szicíliai Taorminában zajló G7-es csúcs kapcsán a hírportál felteszi a kérdést, hogy mi az oka, amiért Japánnak, a G7-ek egyikének, nincsenek terrorproblémái az Iszlám Állammal, illetőleg egyéb iszlamista dzsihadistával?

A válasz egyszerű: Japán nem fogad be „muzulmán migránsokat és ennek következtében gyakorlatilag semmiféle terrorizmust nem tapasztalt.

Trump elnök ugyanezt javasolta Amerikában hat ország esetében, ahol iszlamista terroristákat rejtegetnek, „amire az amerikai establishment őrjöngött, de olyan fokon, amilyen hisztériát soha nem keltett egyetlen modernkori amerikai elnök bármilyen javasolt politikája”.

Japánban nincs menekültekkel kapcsolatos ilyen vita. Azért, mert az ázsiai országban teljes tilalom van muzulmán országokból érkező menekültekkel szemben.

Tavaly Japán 10 901 menekültkérőből 28-at fogadott be.

De ilyen probléma Magyarországon vagy Szlovéniában sincs.

Magyarország ezt a politikáját a déli határnál emelt szögesdrót kerítéssel nyomatékosította, írja a portál, amely idézi Beata Szydlo lengyel miniszterelnököt, aki a manchesteri öngyilkos bombamerényletben meghalt két lengyel szörnyű sorsa láttán azt mondta. „Merre mégy Európa? Állj fel térdeidről! Mássz ki a letargiádból! Mert ha nem, naponta fogsz sírni gyermekeid miatt”.

 

Megosztás: