Kanadai közszolgálati adó: álljon már le Trudeau a menekültcsalogatással!

CBC

/Úgy tűnik, hogy a szélsőségesen balliberális kanadai közszolgálati adóknak is elfogyott a türelme és ráordítottak a miniszterelnökre./

„Ön igazolvány nélküli migráns az USA-ban, és fél a deportálástól? Jöjjön Kanadába! Menedékkérő, aki attól tart, hogy kérelmét elutasítják Amerikában? Üdvözlégy Kanadában! Rosszul fizetik Mexikóban? Induljon csak neki Kanadának!”

Ezzel a gúnyolódással kezdődik a riport, amely emlékeztet arra, milyen cirkusszal ölelte magához Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a migránsokat január második felében, mintegy azt üzenve Trumpnak, hogy nagy különbség van az USA és a mindenkit befogadó északi szomszédja között.

És jöttek a migránsok.

A liberálisok fel is oldották a mexikói utazóknak a vízumkényszert, aminek következtében az onnan Kanadába érkező migránsok száma ezer százalékkal megnőtt.

Csakhogy ez teljességgel felelőtlen kiállás volt a miniszterelnöktől, ugyanis sok menekült nem fog Kanadában otthonra lelni. Aki ismeri a kanadai bevándorlási rendszert, az tudja.

2016-ban a feldolgozott 15196 menekültkérők közül 4970-et utasítottak el.

Roppant felelőtlen ez a magatartás Trudeautól, mert embereket csábít Kanadába, akik csapot-papot otthagyva jönnek a bizonytalanba.    

Megosztás: