MARINE LE PEN JOBB VOLT MACRONNÁL A TÉVÉVITÁBAN

Tudván, hogy a vezető svájci lap nem igazán áll Marine Le Pen oldalán, nem egy laptársánál tárgyilagosabban vonta meg a mérleget a francia elnökválasztás 11 versengőjéből öt között tegnap éjfél után véget ért csaknem három órás tévévitáról.

De mielőtt erre térnénk, két, szintén a német nyelvterületen megjelent cikkre hívjuk fel olvasóink figyelmét.

Mind a kettő már ki tudja hányadszor azt a furcsa benyomást kelti, mintha a nyugati sajtóvilág és a hazai Soros-szellemű ellenzék, illetve annak médiája fordított hatalmi viszonyban lenne úgy, mintha az előbbi hízelegne az utóbbinak.

Másként nehéz megmagyarázni azt a terjedelmet és hízelgést, mint amit a Die Zeit 444.hu-ügyi ömlengésében és a Die Welt Momentum-ábrázolásában hajtott végre.

Aki e kérdés felvetésének jogosságában kételkedik, mutasson egy olyan, ezen itteni szemlénél két és félszer nagyobb terjedelmű cikket a nyugati sajtóban, amely például egy albán, görög vagy portugál internetes sajtótermék vagy népszerűségében szinte mérhetetlen pártformáció megjelenése fölött ilyen karakterszámmal és ilyen rózsaszínre festve lelkendezik, mint az említett két írás.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/marine-le-pen-jobb-volt-macronnal-tevevitaban-1505491/

Megosztás: