Soros a Nyugat megszemélyesítője – Ian Buruma eulógiája a globális bűnözőről

PROJECT SYNDICATE

Egy „nehézsúlyú” szállt be a Soros-körüli globális harcba, mégpedig Soros mellett annak kedvenc publikálási helyén, a Project Syndicate hasábjain.

Neve világszerte ismert: Ian Buruma, aki az amerikai Bard College-ban oktat demokráciát, emberi jogokat és újságírást.

Számos könyv szerzője, egyebek között ezzel a címmel jelent meg kötete: „A tolerancia határa és a nulladik év: 1945 története”. (Akik már a címéről sejtik, miről ír, ne rendeljék meg, mert igazuk lesz.)

Kezdjük szó szerinti idézettel, nehogy uszítással vádoljanak bennünket.

„New York – 1938-ban, Kolnai Aurél, menekültként élő zsidó származású magyar filozófus megjelentette leghíresebb könyvét, a Háború a Nyugat ellen címmel, amely a nemzeti szocializmus alapjait képező gondolatok vizsgálata. Kolnai láthatóan minden, harmadrangú gondolkodó által írt dagályos értekezést elolvasott, amely a harcias, önfeláldozó, a Hősök Földje vér-és-föld erényeit magasztalta, és elátkozta a materialista, liberális demokratikus, burzsoá társadalmakat a Kereskedők Földjén (azaz, a Nyugaton).

A Hősök Földje természetesen a náci Németország és a Nyugat volt, amit a zsidó pénz, valamint az ártalmas kozmopolitizmus korrumpált, és az USA meg Nagy-Britannia képviselt. Ugyanabból a vérből kellett lenni, mint ami a heroikus német nép, míg az angol-szász világból származó állampolgárság nyitott azon bevándorlók előtt, akik engedelmeskednek a törvénynek.”

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-taplalo-keze

 

Megosztás: