Vitán felül a nap cikke: „George Bush morálisan elfogadhatatlan rehabilitálása”

RUSSIA TODAY

A cikket Neil Clark írta. Az ismert amerikai újságíró, ameddig meg nem unta a nyugati média egyre szorosabbra fogott gyeplőit, a Guardian-nek, a Spectator brit hetilapnak és számos más amerikai és brit médiumnak írt.

Mára a Russia Todayt kedveli.

Cikke így kezdődik:

„A nagy csimpánz visszajött. Nem az új K ing Kong film azonnal következő bemutatójára gondolok, hanem George W. Bush visszatértére.

Hihetetlenül, vagy netán nem annyira hihetetlenül a jelenkori őrültségre tekintettel, azt az embert, aki egy ordító hazugság alapján indított egyértelműen illegális háborút – és amely nem csak a Közel-Keletet, de az egész világot destabilizálta – most a nyugati liberális körök dicsérik, amiért hallgatólagosan bírálta Donald Trump támadásait a sajtó ellen és ’válaszokat’ akar az új amerikai elnöknek az Oroszországhoz fűződő állítólagos kapcsolatairól.

Mi jön ezután? Ha Charles Manson, a nyolcvanas éveiben járó pszichopata előjön és a ’megfelelő’ álláspontot foglalja el Trumppal, a médiával és Oroszországgal kapcsolatban, akkor az újságok szintén jóváhagyóan idézgetik őt is?…”

És folytatódik ugyanilyen Pazar módon a cikk további két és fél nyomtatott oldalon.

(A később születetteknek: Charles Manson amerikai sorozatgyilkos volt a hatvanas években.)

(Neil Clark egyébként még 2003 júniusában remekül nekiment George Sorosnak a New Statesman című brit hetilapban.)

Megosztás: