Na, melyik cikk volt ma reggel a legolvasottabb a Guardien-ben?

Ez: https://www.theguardian.com/us-news/2017/feb/18/john-mccain-savages-donald-trump-administration-inability-separate-truth-from-lies

Címe: „McCain vadul belemart a Trump-kormányba és azon impotenciájába,  hogy ’képtelen leválasztani az igazságot a hazugságtól’.”

A Guardian-nek van a nyugati világ ötödik legolvasottabb portálja.

Ott e cikk mintegy két órával ezelőtt került a legnépszerűbb cikkek toplistájának tetejére.

/Megjegyzés: John McCain mondta ezt, akinek nincs olyan, neokon-hadiipari komplexum érdekében álló hazugsága, amit ne röfögne bele azonnal a szenátusba vagy az éterbe. Ez a tömeggyilkos szándékú szemét mondta egy vacsorán – videó is van róla -, hogy „Bomb, bomb, bomb Iran” és nevezte a magyar miniszterelnököt neofasiszta diktátornak. Hogy dögöljön meg minél hamarabb!/

McCain, írja a Guardian, pénteken kijelentette, a Trump kormányban a zűrzavar az úr /ideáig ezt elhisszük, mert Trump sajnos nem Reagan/ és hogy a NATO alapítói körében egyre nagyobb a riadalom, amiért kormánya nem hajlandó elválasztani az igazságot a hazugságtól.

A republikánus szenátor ugyanakkor elmondta, hogy a Németországba, a müncheni biztonsági konferenciára utazó amerikai tisztségviselők elmondták kollégáiknak, Michael Flynn, Trump biztonsági tanácsadójának visszavonulása az Oroszország fenntartott kapcsolatai miatt mély washingtoni problémákat tükröznek.

Ez mutatja, hangsúlyozta McCain, milyen zűrzavar uralkodik a Fehér Házban. /Csak azt nem tette hozzá, kik miatt./

„Anélkül, hogy említette volna az elnök nevét, McCain szomorúan állapította meg, hogy mind az USA, mind pedig Európa távolodik azon ’egyetemes értékektől’, amelyek hét évtizeddel ezelőtt a NATO szövetséget kovácsolta össze. Hozzátette, a szövetség alapítói riadtan látnák azt a növekvő impotenciát, sőt akarathiányt, hogy az igazságot elválasszák a hazugságtól.”

(Megjegyzés: a NATO a szovjet fenyegetés miatt alakult. Nagyon helyesen. És annak eltűntével ezt is meg kellett volna szüntetni. De azonnal.)

A cikk még további két nyomtatott oldal terjedelemben folytatódik.

Megjegyzés: azok, akik kifogásolnák véleményemet, mely szerint McCain dögöljön meg, vajon kifogásolták-e, amiért az MTI és közszolgálati adóink nem is említették, hogy a német közszolgálati adón tízmilliók előtt Josef Joffe, a magyargyűlölő Die Zeit hetilap neokonbarát főszerkesztője Trump kiküszöbölésének lehetőségét abban látta, hogy meggyilkolják a Fehér Házban? És mi ez a blogocska a ZDF-hez képest?

 

Megosztás: