14 oldalon rohan neki a Spiegel Trumpnak és Bannonnak

SPIEGEL ONLINE

„Trump és Bannon az autokrácia vízióját kergeti” címmel a legolvasottabb német online portál monstre terjedelemben ront az amerikai elnöknek és főtanácsadójának Stephen Bannonnak.

A kövérrel szedett összefoglaló:

Vajon Donald Trump át akarja alakítani az Egyesült Államokat tekintélyelvű országgá? Hivatalban töltött első hete azt a látszatot adja, hogy ez a célja. Az elnöknek gondolatvilága közel van fő stratégájához, Stephen Bannonhoz, aki Amerika legveszélyesebb embere.

A Spiegel stábja számos tagja által összeállított cikk azzal indul, hogy bemutatja Bannon külsejét.

/Tekintettel arra, hogy a liberális felfogás szerint minden ember egyenlő, nagy izgalommal várjuk, hogy e portál hasonló módon mutassa be például a New York-i főrabbit, akinek a külsején legalább annyi fogás található, mint Bannonén./

A cikket ilyen „aranyos” alcímek tarkítják, mint „Nincs szükség Göbbelsre”.

És, kedves Olvasók, nem fogják elhinni: bizony Orbán is előbukkan.

A 9-ik oldalon.

Abban az összefüggésben, hogy nagyon gáz, amiért Trump támogatást kap az egészen kontinens (Európa) jobboldali populistáitól.  A magyar autokrata uralkodótól, Orbán Viktortól is.

/Ez az a Spiegel, amelynek e heti címoldalán Trump, a vérszomjas iszlamista terrorista látható, amint egyik kezében az általa lenyakazott Szabadság szobor fejét, másikban a vérző mészároskést tartja./

 

Megosztás: