„Schulz jelent mindent, amit ma a németek és a nyugati népek elutasítanak”

BLASTING NEWS

A független hírportál felteszi a kérdést, miként lehetséges, hogy a német Szocialista Párt a lehető legrosszabb jelöltjét, Martin Schulzot akarja kancellárjelöltjeként indítani.

Cikkét azzal kezdi, hogy az úgynevezett minőségi sajtó egymás kezéből ragadja ki a tollat, hogy cikkek halmazát írja Trump elnök ritka hajáról és arról, miként táncol. Olykor elmebajosnak nevezve.

De ugyanakkor egyetlen szót sem veszteget arra, hogy Brüsszelben az Európai Parlament élén éveken át egy telegőzölt alkoholista állt, és ennek netán száraz változatát akarja pártja Németország vezetőjének.

„Ilyenkor mondhatja az ember, hát mégse olyan rossz, hogy Németországnak nincsenek atombombái, mert akkor egy beszívott kancellár még kiválthatná az Armageddont. De azért jó lenne, ha Németországban szabadna azt, amit német újságírók külföldi államférfiakkal megtehetnek. Nevezetesen feltenni a kérdést: alkalmas a hivatalára?”

A cikk megemlékezik Berlusconi olasz miniszterelnök azon mondatáról is, amikor Schulzot az Európai Parlamentben lekápózta.

Az írás zárómondata:   „Mi mozgatja az SPD-t? Teljes gázzal azt akarja,  hogy kevesebb szavazatot kapjon az AfD-nél? Tényleg? Úgy néz ki.”

Megosztás: