Vicc volt a világmédia kongói átvétele

 

„Örömhír” azoknak, akik – igen nagy meglepetésemre – elhitték és nem iróniának, illetve szándékos gúnynak látták az egy idővonallal alább megjelent „hírt”, miszerint kongói feketék vásárolták fel a világsajtót.

A végére még azt is odatettem, hogy az odaírt gúnycikk az első része egy 2450 (!) részből álló sorozatnak. Ilyen hosszú cikksorozatot egyébként még nem írtak a média történetében.

Úgy látszik ez sem „használt”.

Tanulság: ezután hasonló esetben odaírom, „Vigyázat: irónia!”

Kár, hogy a balliberális sajtó nem ír semmilyen figyelmeztetést cikkeihez, amelyek céljai közé tartozik a viszálykeltés, rágalmazás, beszennyezés, és a többi.

„Megnyugtatom” azon kedves olvasókat, akik a tulajdonosváltásnak hitelt adtak: a világmédia megszokott birtokosai senkinek nem engednék ki  kezükből féltve őrzött hatalmi eszközeiket. Nem is szólva arról, hogy a kongóiaknak pénzük se lenne a megvásárlásra.

Azon kedves kommentelőnek, aki azt írta, a kongói népirtásnak 9 millió áldozata volt, kéretik a rövid anyagot még egyszer elolvasni: ott van szó szerint, hogy 10 millió. Nehogy valaki észrevegye kommentjét és népirtás relativizálásért börtönbe csukja! (Vigyázat: irónia!)

Egyébként nyugati világunkban – hála a médiatulajdonosoknak – a felháborító tabuk egyike a hallgatás a belga kongói népirtásról.

Belgiumban ez az ott élő kongóiakra is vonatkozik. Még fel sem merik vetni a témát, nem hogy kártérítést követelnének a belga államtól.

Annak a kedves kommentelőnek, aki azt írta, „Ez most többet árt, mint használ”, annyit: tudom, hogy a minden lenyelés a legkényelmesebb recept, de nem nekem.

Én inkább azon publikációkra mondanám, hogy többet ártanak, mint használnak, amelyek – hogy „otthon” maradjunk – a magyarokat ócsárolva a világsajtóban és a hazaiban naponta százával jelennek meg.

Példaként idemásolok egy friss cikket (rávezető link: http://hungarianfreepress.com/2016/12/30/jobbiks-gabor-vona-wishes-happy-hanukkah-to-hungarian-jews-and-sparks-controversy/ a Kanadai Hungarian Free Pressből.

A cikkhez a mi időnk szerint ma reggel nyolcig az alább csatolt kommenteket írták. Az egyiket magyarul. Az egyik angol komment magyarul: „A magyarok antiszemiták. Tehát magyarellenes vagyok.”

Talán ilyenek ellen érdemes tiltakozni, mert ezek ártanak többet, mint használnak. Akkor jobban állnánk.

 

  1. Liladiadal

on December 31, 2016 at 9:57 am

But at no point were Hungarian Christians attacked by Hungarian Jews as a result of their religious or cultural identity.

So to kill/to be killed for class/political views is not so bad, after all.

and exterminating Hungarian Jews

The convenient and usual lie – you know, dear comrade Adam, Auschwitz was run by Germans. Not by Hungarians. Deportation =/= murder.

  1. Dolittle

on January 3, 2017 at 2:52 am

Hungarians are anti-Semites. Thus, I am anti-Hungarian.

  1. Dolittle

on January 3, 2017 at 2:52 am

Rohadt magyar.

  1. Dolittle

on January 3, 2017 at 2:54 am

Rotten Orban.

 

 

 

 

 

Megosztás: