A PM Hitler mellett áll ki október 2-án!

pm HitlerletterGandhi gandhi_hitler

 

„A Fidesz a gyűlöletkampányának tetőpontján, október másodikán – amely egyben Mahatma Gandhi születésnapja és az Erőszakmentesség világnapja – a Párbeszéd Magyarországért tüntetést szervez a Kossuth térre”, hirdette meg a párt a magyarok véleményét kikérő, Brüsszel által a tagállamokra oktrojálni akaró migránskvóta ügyében.

Lapunk felhívta a párt sajtósát és azt kérdezte, mi a véleményük Mahatma Gandhinak 1939. július 23-án Adolf Hitlernek küldött, „Drága Barátom” megszólítással írt leveléről tekintettel arra, hogy az antidemokratikus koalíció pártjai nem egy esetben a „társítással való bűnnel” („guilt by association”) vádolnak, illetve nyilvánítanak nem szalonképesnek olyan jobboldali sajtótermékeket, és bojkottálják azokat örökre, amelyek akár egyetlen esetben is szerintük nem politikailag korrekt írást közöl.

A Párbeszéd Magyarországért sajtósával közöltük, a kérdést akkor is megjelentetjük, ha azt kínosnak ítélve délután négyig nem válaszolnak.

A közvéleménykutatók radarján láthatatlan megjelenésű párt sajtósa a megadott határidőig válaszát nem küldte el.

Ebből arra következtetünk, hogy a Hitlert barátjának nevező Gandhit a Párbeszéd Magyarországért párt magához ölelve szervezi a tüntetést október 2-án a demokrácia ünnepének nevezett referendum ellen.

(Lovas István, Magyar Hírlap, 2016-07-13)

Hajrá Gandhi, hajrá PM!

 

Megosztás: