„Magyarország: választási csalás gyanúja az Orbán-klán körül”

LIBÉRATION

Ezzel a címmel van mersze  Florence La Bruyere-nek, a Libération nevű francia balliberális szennylap évtizedek óta Budapesten állomásoztatott riherongyának tudósítania a helyszínről.  /A nő korábban a francia közszolgálati rádiónak is hányt./

És akkor most az azonos mérce jön az ezt a posztot olvasó ballibek dühére.

Mivel a lélegzetükkel is szándékosan gyűlöletet keltő patkányoldal a hazai jobboldali médiumokat említve soha nem hagyja ki, ki a tulajdonos, ezt most a Libérationnál is megemlítem.

A Wikipedia angol szócikkének elejét tettem ki a tulajdonosról, mert azt többen értik a franciánál:

Patrick Drahi (Hebrew: פטריק דרהי‎; born 1963) is a Moroccan-born businessman with French, Portuguese, and Israeli citizenship,[2] living in Switzerland since 1999.[3] He is the founder and controlling shareholder of the Netherlands-based telecom group Altice listed on the Euronext Amsterdam stock exchange.

Vagyis a francia, portugál és izraeli állampolgársággal rendelkező Patrick Draihi a tulaj, aki Svájcban él.

Aki tájékozódni akar, ki is ez a nő, a népszavás, volt komcsi besúgó Várkonyi Tibor nagy barátja, itt tájékozódhat:

http://lovasistvan.hu/2017/06/03/florence-la-bruyere-bp-i-tudosito-ha-ezt-a-not-meglatjak-az-utcan/

Ez a gyűrűs féreg (ha a brit parlamentben egy képviselő a WikiLeaks alapító Julien Assange-t nevezhette így néhány napja, én is nevezhetem így Florence La Bruyere-t, így kezdi a napilapjában tegnap megjelent cikkét:

„Nem igazán rendben lévő választások. Erre gyanakodnak az ellenzéki pártok a vasárnapi törvényhozási választások után, amelyek eredményeként Orbán Viktor nacionalista miniszterelnök harmadik törvényhozói győzelmét aratta”.

 

 

Megosztás: