Sorost kiirtják

A spekuláns rémhírterjesztésével külföldi megítélésünknek árt, ám komoly mértékben segíti a választásokat

George Soros néhány nappal ezelőtt többrészes videóüzenetben fordult magyarországi kiirtója felé. A harmadik részben azt mondta, „Orbán… ki akar minket irtani”, majd jobban behatárolta az Orbán-kormány által kiirtandók körét, amikor elmagyarázta, „ottani embereit” akarják kiirtani.

Közéjük tartozik a videóüzenetben is említett és a kiirtás ellen megvédésre külön bejelentett Soros-egyetem, a CEU, nyilván rektorával, Michael Ignatieff-fel együtt. De természetesen a kiirtandók között van a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság, a Transparency International Magyarország és a többi, a kiirtással már-már alig megbirkózó számos Soros-féle NGO, amelyekhez képest a világon éppen kiirtás alatt álló népek sorsa egyszerűen nevetségesen jó.

Képzeljük el azt, hogy a magyar kormány beperelné Sorost e mondatáért. Mint ahogyan a Helsinki Bizottság perelte be az őt folyamatosan kiirtó, zsarnoki magyar kormányt. Amely olyan helyzetet teremtett e civil szervezet számára, ami sokkalta rosszabb, mint a kommunizmus idején tapasztalt elnyomás, mondta az igazmondó spekuláns ugyanazon videóban a jelenleg nálunk uralkodó politikai rendszerről általánosságban.

Vajon e képzelt per végén számíthatna-e a felperes mondjuk egy ilyen médiacímre: Túltolta a kiirtást, egymilliót fizet a Helsinki Bizottság a kormánynak? Ugyanis tavaly január 14-én ilyen címmel közölt cikket a Soros támogatásában megjelenő, vagyis kiirtás alatt álló 444.hu egy másik per eredményéről: Túltolta a sorosozást, egymilliót fizet a Fidesz a Helsinki Bizottságnak.

Nem, senki ne féljen: a magyar bírói rendszer a világért sem ítélné el Sorost vagy itteni támogatottjait. Mint ahogyan e kormány által „megfélemlített” bíróság mindent megtesz és meg fog tenni, hogy például a Soros-támogatású Gulyás Márton politikai aktivistának a világért se kelljen másodfokon a legtávolabbi jövőben se félnie attól, hogy az első fokon kapott háromszáz órás közmunka ítéletét megerősítsék. Ezt garantáljuk. Ugyanis a bíróság retteg nemzetközi kiirtásától.

Másrészt, amit Soros tesz, az – és most vegyük komolyan a spekuláns mímelt önsajnáltatását – igen súlyos bűn, ugyanis az relativizálja a népirtásokat. Mert ha az kiirtásnak számít, ha valaki Budapestről havi két- három millió forintos fizetést húzva sikoltja tele a nagyvilágot folyamatban lévő kiirtásával, vajon milyen kifejezéssel lehet ecsetelni azoknak a népeknek a sorsát, akiket korábban irtottak ki vagy most irtanak ki?

De hogy ennek az évtizedek óta a sötétben kavaró, kormányok megdöntésén mesterkedő „filantróp” szándékosan aljas nyilatkozatai milyen roppant káros hatással vannak Magyarország imázsára külföldön, az evidencia.

Soros videóüzenetét követő néhány napon belül, pontosabban a múlt vasárnap ezzel a címmel jelent meg cikk a brit Independentben: A nacionalista magyar kormány veszélyezteti a zsidó népet az emberbarát George Soros elleni besározó kampánnyal.

A cikk szerzői Eszter Susan Guerrero és Adam Schonberger, a budapesti központtal létrehozott zsidó szervezet, a Marom alapítói, akik a nyilván kiirtásra ítélt Soros Nyílt Társadalom Alapítványa mellett a Sorossal oly jól együttműködő Európai Uniótól is kapnak támogatást, mint megtudhatjuk a cikkből.

Az pedig, hogy a magyarországi zsidóságot mennyire veszélyeztetik, annak szöges ellentéte kitűnően hallható a Klubrádióban elhangzó minden második reklámból, amely az éppen soron következő zsidó kulturális eseményre invitálja a hallgatót. Vagy akár az elnyomó, kiirtó diktatúra részeként működő Andy Vajna fémjelezte több száz millió forintos filmtámogatásokkal létrejövő filmek a holokauszt témájában.

Ha már a Soros mellett mélyen elkötelezett Klubrádiónál tartunk: nincs Magyarországon kívül ország e világon, amely elképesztő ostobán és zokszó nélkül viselné el saját népének azt a szó szerint tíz percenként ismétlődő gyalázását, kisebbrendűnek beállítását, mint amit e rádió és az egész Soros-ellenzékhez magát rokonító média rendez napi szinten.

Az a Marsról érkező turista, aki ebből ízelítőt akar, nyissa ki példának okáért a tegnapi Népszavát. És csak azért nem mondjuk azt, hogy bármelyik, Soros-párti médiumot, nehogy összeesküvéssel legyünk vádolhatóak.

E napilap címoldalán, legfelül, a Népszava név fölött Sik Endre szociológus kiplakátozásra, azaz országos ismertsége elősegítésére érdemes fotója mellett ez a sommás, egy egész népet mocsárba húzó ítélete olvasható: „A magyarok pesszimisták, gyanakvóak, és sok félelem gyülemlett fel bennük – Sik Endre szociológus: hatásos gyűlöletkampány.” A kiajánlás nyomán az ötödik oldalra kirándulva ott látjuk e szociológus két fotójával is illusztrált interjút, teljes oldalon, ezzel a főcímmel és alcímmel: Beakadt a morális pánikgomb – Rettegés / A magyarok egymást sem szeretik, pesszimisták, gyanakvóak és sok félelem van bennük – magyarázza Sik Endre szociológus, hogy miért hatásos a kormány gyűlöletkampánya. És amely interjú első kérdését az újságíró ezzel mondattal fejezi be a lesújtó választ mintegy megelőlegezve: Miért vagyunk barbárok?

Hogy mindez mennyire egybecseng Soros kiirtásra ítélt valamennyi szervezetének vádjaival, szintén nem merjük leírni, mert rettegünk. Nem igazán kiirtásunktól, de attól, hogy milyen jelzőkkel rohanna neki médiumunknak a hazai balliberális és a nemzetközi sajtó.

De ha a marsbéli azt hinné, ez minden, rá kell ébreszteni tévedésére. Ugyanis két oldallal később, a hetediken, szintén a teljes oldalon elterpeszkedve olvasható egy „tudósítás” ezzel a fő- és alcímmel: Nem toleránsak a magyarok – Szlovákia nem vonzó a fiatalok számára, a liberális demokrácia, inkább a szélsőségek felé hajlanak. A felvidéki magyar ifjak e tekintetben a neonáci Kotleba híveit is lekörözik.

Egészen mellékesen pedig még említésre méltó e lap negyedik oldalán olvasható Soros és a Nobel-díj címmel megjelent beszámoló arról, hogy a (nyilván szintén kiirtásra ítélt) Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora javasolja, Sorosnak ítéljék oda a következő Nobel-békedíjat.

Az akkor még más hangon fuvolázó Heti Válaszban 2013. május 29-én Stumpf András ezzel a címmel készített interjút Roger Scruton világhírű filozófussal: Van összeesküvés az országuk ellen.

Álljon itt az ottani összefoglaló idézve, mert mi annyira rettegünk, hogy ilyeneket írjunk le az egyszerre kiirtásra ítélt és mások kiirtásáért már annyit tett George Sorosról: „A Soros-hálózatnak tudja be Roger Scruton, hogy Magyarország fasizálódásáról olvasni világszerte. A konzervatív angol filozófus, aki az EU-ból is kilépne, múlt héten a Magyar Tudományos Akadémián tartott előadást a nemzetek szükségességéről.”

Amihez könnyű szívvel annyit: Scruton azóta az EU-ból már a Brexit útján már majdnem kilépett, de a jelenlegi kormány még nem nyerte meg négyötöddel a választásokat, ugyanis addig, ameddig Soros csak saját és nem Magyarország kiirtásával fenyegetőzik, a totális diktatúra nem vezethető be az urnák útján. Úgyhogy Soros így csupán annyit tud tenni, hogy hozzájárul a nyugati világban egyedülálló választási eredményhez.

http://magyarhirlap.hu/cikk/104955/Soros_lazalma

 

Megosztás: