Las Vegas-i öldöklés: nem egy ember volt

Egyre szaporodnak a kételyek a Las Vegas-i lövöldözés hivatalos verziójával szemben.

A hivatalosságok, tömegmédia, stb. még azt a videót sem mutatták be, melyet egy taxis nő vett fel rögtön a Mandalay Bay hotel mellett. Ezen egyértelműen hallható, hogy legalább két sorozatlövés hallható: az egyik közelebbről, a másik távolabbról. /Aki meg akarja nézni, ill. hallgatni, kattintson az alábbi Infowars linkre és ott a videó rajta./

De már beleszólt a vitába – hogy a legnagyobb tekintélyeket idézzem csak –  Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, egy kiváló riporter, aki amerikai és német fősodratú médiumoknak dolgozott és egy olyan ember, aki amellett, hogy a Harvardon végzett, két évet volt hivatalos katona, stb.

Nem csak a több irányból jövő hangokkal van a baj. És azzal, hogy a Mandalay hotelnek két ablaka is ki volt törve. A 32-ik és a 4-ik emeleten is.

A másik: lehetetlen egyetlen embernek másodpercenként 2,1 embert megölni és megsebesíteni. Összesen 573 eltalált emberről van szó. Ráadásul a fegyver utántöltése nélkül.

A tettes személyiségével is „baj” van. Nehezen képzelhető el, hogy egy ilyen szelíd ember, aki ennyire jól érezte magát, ennyire tehetős volt, elkezdjen őrülten lövöldözni.

http://www.paulcraigroberts.org/2017/10/04/las-vegas-shooting/

https://jonrappoport.wordpress.com/2017/10/03/more-than-one-vegas-shooter-the-evidence-builds/

JON RAPPOPORT

http://stephenlendman.org/2017/10/slaughter-las-vegas/

STEPHAN LANDMAN

https://www.infowars.com/bizarre-does-this-video-point-to-multiple-gunmen-in-vegas-attack/

 

 

Megosztás: