„A német kormány nagy potenciált lát a kínai Új Selyemútban”

A hazai balliberális tábort e mélyen felháborító címmel és üzenettel ír a független német gazdasági-politikai hírportál, a Deutsche Wirtschafts Nachrichten arról, hogy milyen kiváló lehetőségei lehetnek a Német Szövetségi Köztársaságnak a gigantikus kínai infrastruktúra projektben, az Új Selyemútban.

Ennek felelőseként a gazdasági és energiaiügyi minisztert nevezték ki. Brigitte Zypries maga ecsetelte a portál számára a Németország számára nagy előnyökkel kecsegtető projektben való német részvétel körülményeit.

Az Egy Övezet Egy Út vagy Övezet Út néven is ismert Új Selyemút kezdeményezés gigantikus kínai kereskedelmi és infrastrukturális projekt, amelyet Peking 2013-ban jelentett be. A cél, hogy Kínát más földrészekkel tengeren és szárazföldön haladó transzkontinentális szállítási utakkal kössék össze a kétirányú áruforgalom meggyorsítása és megkönnyítése érdekében.

/Ennek magyar szakasza, a Budapest-Belgrád expressz tehervonat költsége – mint a Magyarországnak közismerten csak a javát akaró balliberális ellenzék biztosította híveit – még 2400 év alatt se térül meg. Hogy miért nem 3400 év alatt, azt e jövőbe is oly éleslátással bíró Mr. és Mrs. genderegyenlő hazai kasszandrák nem tették világossá./

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/nemet-kormany-nagy-potencialt-lat-kinai-uj-selyemutban-1729732/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=d4a5c9b22c-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-d4a5c9b22c-181179461

 

Megosztás: