Torinóban a bilderbergesek háborút készítenek elő Oroszország ellen

Szintén: Magyarországon jelentősen csökken az abortuszok, nő a gyerekszülések száma – az USA-ban rohamosan emelkedik az öngyilkosok száma

/Echo TV sajtószemléje/

„A most tárgyaló bilderbergesek háborút készítenek elő Oroszország ellen?” címmel az orosz Sputnik News hírügynökség német nyelvű szolgálata ismerteti azt az interjút, amelyet az olaszországi Torinóban a nyilvánosság teljes kizárásával ülésező Bilderberg klubot is figyelemmel kísérő és a témáról könyvet megjelentetett Hermann Ploppa német politológussal folytatott. A vasárnapig tartó Bilderberg-találkozón ott van Ursula von der Leyen német honvédelmi miniszter, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Charles Michel belga miniszterelnök, Günther Oettinger uniós költségvetési és személyzeti biztos, William Alexander holland király és Mark Rutte holland miniszterelnök is. A Bilderberg által megadott témákból egyértelműen látható, hogy ott megbeszélik az Oroszország elleni háborút, és hogy az állítólagos orosz agresszió küszöbön állását a Bilderberg-elit befolyása alatt álló média folyamatosan emlegetni fogja.

x

A Sputnik News angol nyelvű szolgálata pedig arról tudósít, hogy Theresa May brit miniszterelnök a ma Kanadában kezdődő G7 csúcson társait arról akarja megkérdezni, mi lenne a véleményük egy nemzetközi gyors reagálású hadtest felállításáról egy orosz agresszió ellen.

x

Matteo Salvini, az új olasz kormány belügyminisztere és az olasz Liga párt elnöke tegnap egy római sajtókonferencián elmondta az orosz TASSZ hírügynökségnek, hogy Itália készen áll a Krím-félsziget státuszának megvitatására. A Liga párt volt az első, amely elismerte azon 2016 márciusában tartott referendum eredményét, amelyen a Krím félsziget szavazóinak 96,77 százaléka az Oroszországhoz való visszatérésre és így az Ukrajnáról történő leválásra szavazott.

x

A jobboldali olasz Il Giornale „Orbán Magyarországán harmadával csökkent az abortuszok száma” címmel írt cikkében olvasható, hogy míg 2010-ben az abortuszok száma 40 449 volt, tavaly ez 28 500-ra esett. Nőtt az újszülöttek száma és 7 év alatt a családonkénti gyermekek aránya 1,23-ról 1,50-re nőtt.

x

1996 és 2016 között, azaz húsz év alatt az Egyesült Államokban 25 százalékkal nőtt az öngyilkosságok száma, közli a friss adatokat a vezető amerikai lap, a New York Times.

x

A megkérdezett szlovákok 60 %-a felelt azzal, hogy számukra a természet védelme fontosabb a gazdasági növekedésnél, ismerteti a Szlovák Tudományos Akadémia szociológiai intézete kutatásának adatait az angol nyelvű Slovak Spectator.

(Echo TV nemzetközi sajtószemléje, először 11:55-kor)

 

Megosztás: