Mi az, hogy Soros bírálhatatlan?

Nagyon keményen odavágott a jobboldali német Freie Welt hírportál a HuffPost nevű – korábban Huffington Post néven ismert -, globálisan olvasott amerikai hír- és véleményportál német kiadásának.

A támadás ezzel a címmel jelent meg: „A Huffpost az AfD ellen: üldözzük a politikailag másként gondolkodókat, mint a Szovjetunióban?” Az AfD az Alternatíva Németországért nevű migránsellenes német párt, amely a balliberálisok megrökönyödésére és a választók akaratából ott lehet a német képviselőházban.

A tömören megfogalmazott cikk így indul: „Ahelyett, hogy az antifák terrorcselekményeit indokként felhasználva az alkotmányvédelemhez fordulna, a Huffington Post egy demokratikusan megválasztott párttal szembeni kémkedésre szólított fel.”

„Hihetetlen”, folytatódik az írás: „A városokban mindenhol a baloldali aktivisták matricái vannak a falon, amelyeken azon emberek elleni erőszakra szólítanak fel, akiknek más a véleményük, mint az övék. De folyamatos a pusztítás, az anyagi kár és a polgárok elleni pszichoterror. Ám a jelek szerint az antifasisztáknak minden megengedett”.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/mi-az-hogy-soros-biralhatatlan

 

Megosztás: