Szijjártó elküldte a Soros-tervet Van der Bellennek – a média széthazudta

 

UNZENSURIERT

A tényleg kiváló, független osztrák hírportál (neve Cenzúrázatlant jelent) fősodratú társaitól eltérően most is a tényeket ismerteti olvasóival. Ezúttal arról, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter május 8-án elküldte Alexander van der Bellen osztrák elnöknek azt a tervet, ahogyan Soros szerint úrrá kellene lenni a menekültválságon. A (zöldpárti) elnök számos linket is kapott a Soros-féle terv válogatott részeire.

A „komoly médiumok” azonban ismét hamisan adták vissza a Soros-tervet, írja az Unzensuriert. Arról a „minőségi” médiáról van szó, ahol a migrációs témával mindenhogyan foglalkoznak, csak tárgyilagosan nem, teszi hozzá.

Úgy viszont feltétlenül, hogy olvasóikat félrevezetik. Mint ez esetben is. De a félrevezetés igen súlyos.

Hogyan is szól Soros migránstervének első pontja Soros megfogalmazásában? Így:

„Először is, az EU-nak legalább egymillió menekültet kell befogadnia évente a belátható jövőben. És ennek érdekében a terhet tisztességes módon kell elosztania.”

E pontot az osztrák fősodratú média teljes mértékben elhallgatta. De volt, ahol meghamisították a szöveget. A „kell befogadnia” helyett az „azzal kell számolnia” kifejezést használták, vagy pedig az egymilliót egyszerűen 300 ezerre csökkentették.

A Kleine Zeitung például azt hazudta, hogy Soros, noha először egymillió menekült befogadásáról beszélt, később azt korrigálta

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/hazank-elkuldte-soros-tervet-van-der-bellennek-media-hazudott

 

Megosztás: