A legkínosabb közvéleménykutatási eredmények az európai liberális bűzvilágnak

BREITBART

A YouGov felmérés eredményeit pénteken hozták nyilvánosságra /hol van azóta a baromarcú MTI és az utána loholó kretén közszolgálat?/ és ezek szerint az Európai Unióban az embereket

LEGINKÁBB FOGLALKOZTATÓ KÉT TÉMA A MIGRÁCIÓ ÉS A TERROR.

Ez volt a válasz Nagy-Britanniában, Dániában, Franciaország, Németország, Görögországban, Svédországban, Finnországban, Lengyelország és Litvániában. A felmérésben szereplő egyetlen ország, ahol a két legfontosabb aggodalom közül csak az egyik volt topon, Olaszország: ott a migrációt a munkanélküliség követte.

Talán a liberálisoknak még kínosabb volt az arra a kérdésre adott válasz, hogy mi okozta a Szíriából és Irakból érkezett menekültáradat kezelésének válságát. Ugyanis a preferált válasz az volt,  hogy „maga az EU”. Két kivétel volt: Németország és Svédország, ahol a legtöbben (ezt a hülye) választ adták: „Nem tudom”.

És még: Nagy-Britanniában, Franciaországban, Svédországban, Görögországban és Olaszországban többen mondták magukat „pesszimistának”, mint optimistának az EU jövőjét illetően és minden egyes országban a többség (általában 70 – 80 százalék között) úgy véli, hogy semmilyen beleszólása nincs az EU ügyeibe. A kivétel Litvánia volt /amelynek elnökénél, Dalia Grybauskaiténél csúszómászóbb neokon féreg még az Unióban se található/.

A Chatham House egy rangidős kutatója azt twittelte kétségbeesetten (Mathew Goodwin professzar), hogy „Európa jobbra halad”.

A felsorolt országokban mintegy 1000-1000 embert kérdeztek meg április 18-a és 30-a között.

 

Megosztás: