Amerikai bíróság Iránt /!/ (nem Szaúd-Arábiát!) ítélte milliárdok fizetésére a 9/11 áldozatainak

RUSSIA TODAY

Tegnap egy New York-i bíró Teheránt arra ítélte, hogy több mint 6 milliárd dollárt fizessen a 9/11-es terrortámadás áldozatai családjainak kártérítésként annak ellenére, hogy a repülőgép eltérítői közül a legtöbben szaúdi állampolgárok voltak, és semmiféle kapcsolatot nem állapítottak meg Iránnal.

/Aki azt mondja, hogy ezen hír miatt az USA nem érdemel meg egy újabb szaúdi terrormerényletet, menjen el innen és soha ne jöjjön vissza./

Mielőtt tovább mennénk, tudják, hogy az MTI Washingtonban ingyenélő riherongya, Járai Judit e helyett miről jelentett?

Ezekről:

USA-belpolitika-elnök-Oroszország

Lapértesülések szerint Robert Mueller beidézné meghallgatásra Trump elnököt

Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
Washington, 2018. május 2., szerda (MTI) – Amerikai lapértesülések szerint Robert Mueller, a 2016-os amerikai elnökválasztásba való állítólagos orosz beavatkozást vizsgáló különleges bizottság vezetője büntetés terhe mellett beidézné meghallgatásra Donald Trump amerikai elnököt.

05.02 16:30
112. USA-bevándorlás

Hét amerikai állam törvényellenesnek tartja a DACA-programot, és pert indított a megszüntetéséért

Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:
Washington, 2018. május 2., szerda (MTI) – Az Egyesült Államok hét tagállama kedden perkeresetet nyújtott be a gyermekkorukban illegális bevándorló szüleik által az Egyesült Államokba hozott és ott felnőtt fiatal nemzedékeket a kitoloncolástól védelmező DACA-program megszüntetése érdekében.

 

Tehát:

Kedden George Daniels New York-i körzeti bíró Iránt, az ország jegybankját és az Iráni Forradalmi Gárdát találta bűnösnek és felelősnek több mint ezer ember haláláért a 2001. szeptember 11-i támadás következményeként.

Ezért Iránnak 6 milliárd dollárt kell fizetnie az áldozatok családjai kárpótlására.

A házastársak egyenként 12,5 millió dollárt kapnak.

Teherán még nem reagált, de a Russia Today megjegyzi: a múltban már ilyen vádakat nevetségesnek nevezte, tekintettel arra, hogy a tettesek egyike sem volt iráni állampolgár, és egyetlen vizsgálat sem fedezett fel bármilyen közvetlen szálat Iránhoz.

Megosztás: