Alex Jones (Infowars) Sorost vádolja a perekkel

FORWARD

Alex Jones, az amerikai Infowars hír- és véleményportál tulajdonosa Sorost vádolja az ellene folyó perek miatt.

Alex Jones a radikálisan jobboldali Infowars (Infóháborúk) vélemény- és hírportál alapítója és főszerkesztője. Mivel nagyon népszerű, tényleg nagyon radikálisan jobboldali portálról van szó, ahol Alex Jones naponta akár több interjút is készít és azt videón is kiteszi, a balliberális oldalon neve hallatán kötelező elé tenni az „összeesküvéselmélet-gyártó” jelzőhalmazt.

Alex Jones például abban is bűnös, hogy évente elmegy a Bilderberg-konferencia környékére és ott tiltakozik, amiért ez az esemény nem nyilvános. Hogy netán maguk a bilderbergesek az összeesküvők, azt most hagyjuk.

A lényeg: a Forward, az amerikai zsidóság vezető lapja arról számol be, hogy Jones George Sorost okolja, mert szerinte ő áll az ellene indított perek mögött. Ezt egy sajtókonferencián mondta, ahol bemutatta a nagyobb horderejű, ellene indított pereket, így azt is közölte, hogy az egyiket azért kezdeményezték ellene, mert Sorost náci tisztnek nevezte. (Hogy ez pontosan így volt-e, abban nem lehetünk egészen biztosak, ugyanis a Forward már számos összeesküvés-elméletnek minősülő cikket írt Orbán Viktorról.)

Jonest az elmúlt évben több mint egy tucatszor perelték, és Sorost azzal vádolta, hogy ő áll ezen eljárások mögött.

„Soros, aki zsidó, gyakori mumus nem csak az amerikai szélsőjobb szemében, de a nyugati világ szélsőjobboldali politikusainál is. Orbán Viktort nemrégiben választották újra Magyarország miniszterelnökének, miután Soros-ellenes kampányt szervezett…”, írja a portál.

Az erről szóló rövid cikk azzal zárul, Jonesnak e sajtókonferencián volt képe azzal válaszolni az őt kérdező Right Wing Watch portál újságírójának, hogy „maguk csak meg akarják játszani, hogy velem beszéltek. Ócska trükk. Nyugodtan találjanak ki valamit, azután írják meg”.

http://demokrata.hu/hir/kulfold/sorost-vadolja-perekkel

 

Megosztás: