Vérlázító: a Hszinhua nyugodt, kiegyensúlyozott, tárgyilagos beszámolója a magyarországi választásokról!

XINHUANET

Ma, április 3-án, pekingi idő szerint 20 óra 46 perc 59 másodperckor a világ legnagyobb hírügynöksége (ami már önmagában véve is felháborító), a kínai Hszinhua (Xinhua), egy olyan objektív beszámolót közölt a vasárnapi magyar választások esélyéiről és a választásokkal kapcsolatos eseményekről, ami önmagában elegendő lenne, hogy John „Orbán neofasiszta diktátor” McCain amerikai szenátor, neokon lábtörlő, atomtámadást indítson Kína és hű szövetségese, Oroszország ellen.

A 758 szó terjedelmű, budapesti keltezésű tudósításban még az „antiszemita” szó sem szerepel!

Akkor lássunk neki a cikk tömör ismertetésének, amely így indul:

„Az 54 éves Orbán Viktor konzervatív magyar miniszterelnök valószínűleg harmadik egymás utáni győzelmét fogja megszerezni a vasárnapi általános választásokon, olvasható a helyi médiumokban…”

A cikk azután beszámol arról, hogy a miniszterelnök mennyire keményen ellenzi a „brüsszeli bürokratákat”, főként azok migrációs politikáját illetően. E téren a visegrádi országok, főként Lengyelország  segítségét kérte.

Majd arról ír, hogy vitája van Sorossal, annak NGO-ival és a CEU-val.

Kampányának alaphangja ugyanaz, mint Trumpé: „Magyarország az első!”

A makrogazdasági adatok nagyon jók: 4 %-os gazdasági növekedés, 4 százalék alatti munkanélküliség és stabil forint.

A közvéleménykutatók szerint csak 70 % fölötti részvétel esetében kerülhet veszélybe Orbán győzelme.

Végkövetkeztetés: a Hszinhua budapesti tudósítóját azonnal haza kell küldeni, mert képtelen hazudni, miközben a FakeNews-os gyűlölethírekről sikítana, amelyek terjesztőit börtönbe kell tenni, ahogyan az a szabad Nyugaton dukál egyre inkább.

 

Megosztás: