A német Baloldal párt kevesli az iszlamistákat a kormányban

A Journalistenwatch nevű hírportál arról számol be, hogy a Die Linke (Baloldal) pártja bírálta, amiért a német szövetségi kormányban nincs sem migrációs hátterű miniszter, sem ilyen államtitkár.

Bernd Riexinger pártelnök a Kölner Stadt-Anzeiger mai számának elmondta, hogy a németek valós világa és a nagykoalíció között szakadék tátong, és ez visszatükröződik a kabinet személyi állományában mutatkozó integrációs hiányban.

Így folytatta: „Tekintettel egy olyan társadalomra, amelyben minden negyedik embernek migráns háttere van, a menekülés és bevándorlás témái napirendi prioritások, és egy szélsőjobboldali párt mérhetetlen módon még növeli is az országban meglévő strukturális rasszizmus képviselőházban jelentkező e szakadékát”.

Ezt a független jobboldali portál azzal a megjegyzéssel kommentálja, hogy a migránsok között rengeteg az iszlamista, és „a baloldaliaknak természetüknél fogva” fantasztikus a viszonyuk a fasiszta ideológiákhoz /nyilván a személyes etnikai izolációjukat értve alatta/, „így ezt a sztálinista nyavalygást ebből a szempontból is nézni kell”.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/lovas-istvan/nemet-baloldal-part-kevesli-az-iszlamistakat-kormanyban-2892630/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=46333cb482-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-46333cb482-181179461

 

Megosztás: