A Lázár-videó „gyűlöletkeltő”; az ukrán biztatás orosz papok megölésére Facebook- és EU-cuki

A balliberális hazai sajtó annyira imádta Lázár János kabinetminiszter Facebookra kitett, bécsi videójának letiltását, hogy azonnal magyarnak érezte magát.

A Soros-féle 444.hu az erről szóló híradását így is kezdte: „Ma is jó magyarnak lenni: a kúlnál is kúlabb Vice hosszú cikkben foglalkozik vele, hogy miért szedte és miért rakta vissza a Facebook egy távoli kis ország politikusának videóját. Így nézünk ki.”

Az pedig a legkúlabb, hogy sem a ránk ismét méltatlanul oly nagy figyelmet pazarló Vice, se a magukat széthódmezővásárhelyező nyugati médiumok két napja egyetlen kivétellel, egy árva szót sem ejtenek arról, hogy március 10-én holtan találták lettországi szobájában a korrupció elleni harcban, ott igen nagy szerepet vállalt, Ilze Cirulét. Az 54 éves Cirule asszony a lettországi állami pénzügyi felügyelet adóhivatalának vezetője volt. 2016 óta vezette az ottani NAV-ot, számolt be róla tegnap a független német Deutsche Wirtschafts Nachrichten gazdasági- és politikai hírportál.

De ez csak – a nyugati agyonvezérelt médiavilág szerint – aprócska intermezzo.

Szóval:

miért is tiltotta be a Facebook a Lázár-videót és oldotta fel azután, amikor kínossá vált számára, hogy akkora port vert fel a letiltása?

Ahogyan az idézet Sorosnyik portál zárómondata idézi az – ó! – Emberjogi Figyelő (Human Rights Watch) európai médiaigazgatóját, a letiltás miatt kezét vörösre dörzsölő Andrew Stroehleint: „Mert tényleg fontos, hogy az európaiak tudják, hogy az EU egyik tagállama rasszista gyűlöletpolitikát folytat.”

A Facebooknak is természetesen a „gyűlölettel” volt a problémája. Amely a nyugati világ urainak cenzúrázást utólagosan indokoló kulcsszava, amely ellen apelláta nincs. Csak pénzbüntetés és börtön. Egyre nagyobb mértékben.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/kulfold/lazar-video-gyuloletkelto-az-ukran-biztatas-orosz-papok-megolesere-facebook-es-eu-cuki-2883579/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201803

 

Megosztás: