Egy cigánylány olvasó kommentje arról, amit Orbán Viktor mondott a miskolci cigánymigrációról

Blogom egyik olvasója egy cigánylány. E-mailjében arra reagált, hogy a miniszterelnök migránsoknak nevezte a Miskolcra telepedett cigányokat.

Miután engedélyt kértem tőle véleménye nyilvánosságra hozatalára anonim formában, a kitétel előtt megkérdeztem tőle, „romának” vagy „cigánynak” nevezzem. Azt írta, utálja a „roma” kifejezést. Hozzátette: „Mélységesen felháborít a roma elit libsi gondolkodása,  és az hogy a saját népüket nyúzzák.”

Kommentárjában pedig ezt írta:

Én tudom mi van Miskolcon! Tudom miért migránsozott a miniszterelnök. Létező magyarországi no-go zónákról beszélünk. 700 év alatt sem sikerült integrálódnia magyarrá ezeknek a személyeknek, maradtak migránsok. Mert olyan nacionalizmusban, magyargyűlöletben élnek és ragaszkodnak az identitás helyett a berögzült rossz ideológiájukhoz, hogy az felfoghatatlan. A 21-ik században büdösen, koszosan a putriban, ellehetetlenítve a környezetet. És ameddig vezetőik foggal körömmel védik ezt a világot és mindenki náci meg rasszista nekik, aki meg mer szólalni.

Lent vagyok a telepeken, elindult a miskolci videó miatt a gyűlölet. Orbán rasszista. Terjeszti köztük az ellenzék is.

Ma Magyarországon több mint egymillió cigány van, és az ellenzék ezt pontosan tudja és össze is tudja szervezni, ahogy Hódmezőn tette. Gyurka /a levélíró Sorosra céloz – L.I./  bácsi lehet, hogy több mint 5000 ezer forintot is tud fizetni nekik fejenként..

A cigány demográfiával égetően sürgős foglalkozni. Településéről településre járok, és olyan születési boomot tapasztalok, ami elképesztő. De az a félelmetes, hogy mondják is,tudatosan szülnek.

 

 

Megosztás: