Alain Soral : Franciaország a diktatúra küszöbén

ÉGALITÉ ET RECONCILIATION

2017. december 13-án a Facebook előzetes figyelmeztetés nélkül törölte a híres francia író, Alain Soral Facebook oldalát, amelynek 288 000 követője volt.

Lakonikusan csak azzal „indokolták” a megszüntetést, hogy „a közösségi háló nem hatalmaz fel gyűlöletre uszításral”.

Soral a Geopolitica.ru orosz honlapnak adott interjújában elmondta, hogy letiltása érdekes módon röviddel azután történt, hogy Macron francia elnök harcot hirdetett az „álhírek” ellen.

Elmondta, Franciaországban több mint ötven bírósági eljárás folyik ellene.

Kifejtette: Franciaországban a Facebookon most már rutinszerűen törölnek oldalakat és azt mondta: „Franciaország a diktatúra küszöbén áll”.

Hozzátette: „Az ország teljes mértékben ki van téve a globalista hatalomnak. A helyzet tendenciózus. A Franciaország valódi értékeit védő embereket üldözik.”

Majd így fogalmazott: „A diktatúra nem Oroszországban van. Nem Putyin csettintésétől kell félni, hanem Franciaország adta át magát ennek az uralomnak (hála Macronnak). Nyilvánvaló, hogy ma az illegitim hatóságok nyugtalanok. Az álhírek elleni háborújuk kísérlet, hogy gúzsba kössék az alternatív  újságírást, az ellenállás újságírását, amely csak egyetlen platformon létezik… az interneten”.

Elmondta azt is, milyen érdekes: amikor a keresztényeket inzultálják a Facebookon, annak moderátorai oda se bagóznak. De amikor az iszlámról, a judaizmusról, az „ukrajnizmusról” vagy a kisebbségek inzultálásáról van szó, azonnal áll a bál.

Soral hangsúlyozta: a kereszténységet, az európai kultúrát és a szuverenitást akarják elpusztítani.

Soralról legutoljára nyolc nappal ezelőtt adtam hírt itt:

http://lovasistvan.hu/2018/01/25/alain-soral-ellen-ot-honap-bortont-kovetel-az-ugyesz-antiszemitizmus-miatt/

 

 

Megosztás: