„Ideje ejteni a zsidó tabut”

RUSSIA INSIDER

Mint az Echo TV mai nemzetközi sajtószemle nézői hallhatták, és az e blog/FB oldal látogatói olvashatták, az amerikai Politico brüsszeli szerkesztésű kiadása rendkívüli mértékben felháborodott egy olyan, általa antiszemitának nevezett cikken, amely az angol nyelvű orosz Russia Insider médium portálján jelent meg.

http://lovasistvan.hu/2018/01/17/a-nato-az-orosz-hatar-melletti-europai-orszagok-nepenek-eletet-teszi-kockara/

Most pedig következzék a kifogásolt cikk rövid ismertetése.

Annak teljes terjedelme 21 nyomtatott oldal.

Címe a fentebb, idézőjelbe tett cím.

A szerző, Charles Bausman, a Russia Insider alapító főszerkesztője. A megjelenés dátuma január 15.

Bausman 2014-ben alapította a portált. Ma havonta 10 millióan látogatják.

Első mondatában azt írja, hogyha e tabut nem rázzuk le magunkról, csaknem lehetetlen komolyan megvitatni az orosz geopolitikát és történelmet.

Ezután következnek a cikk 14 alfejezete címének felsorolása.

A bevezető azzal a mondattal kezdődik, hogy a médiában szigorú tabu a zsidók csoportként való bírálata. Még azok apró részének a bírálata is tilos, noha nagyon megérdemlik.

De ettől a pillanattól kezdve, közli a főszerkesztő, a Russia Insider megnyitja hasábjait  az olyan cikkek számára, amelyek tisztességesen és becsületesen tárgyalják a zsidó elitek befolyását.

Mert e nélkül nem lehet a geopolitikában kibontakozó emberi katasztrófa ellen hatni.

Milliók haltak meg az elmúlt három évtizedben és ha azt meg akarjuk állítani és el akarjuk kerülni a feltartóztathatatlanul felénk közeledő kataklizmát, szabadon kell tudnunk bírálni a felelősöket.

De sokan tudják, hogy a hallgatás oka a nyomást gyakorló zsidó csoportok, főként a média.

A tabu kérdést mindenki kerülgeti.

A 3. alfejezet címe: Putyin Oroszországával szembeni ellenségeskedés főként zsidó jelenség

A politikai téren ennek fő mozgatóereje a neokonzervatív mozgalom, amely túlnyomórészt zsidókból áll.

Ők a felelősek Amerikának a katasztrofális közel-keleti kudarcaiért az elmúlt két évtizedben.

Nikki Haley-t, a pszichésen russzofób amerikai ENSZ-nagykövetet ők tették pozíciójába, mint ahogyan elődjét, Samantha Powert is az Izrael lobbi tette oda.

Az amerikai kongresszusban a legnagyobb Russia-gate (ők láttatnak mindenben Oroszország beavatkozását) keverők zsidó képviselők: Schiff, Schumer, Blumenthal és Franken.

A médiáról szóló 4-ik alfejezet leszögezi, hogy az ország két vezető napilapja, a New York Times és a Washington Post „nagyon zsidó tulajdonát, szerkesztőit és állományát tekintve”. Ők totális dzsihadot viselnek Putyin Oroszországa ellen, és a leggroteszkebb becstelenséggel dolgoznak, elárulva a szakmai minden normáját.

A szerző ezután felsorolja az ilyenfajta médiumok frontembereit, de nem hagyja ki a brit, globális terjesztésű Economist hetilapot, amely Rotschild  tulajdonban van.

A hatodik alfejezet arról szól, hogy tisztességesen, tényszerűen a bolsevik forradalomról se lehet értekezni. Arról, hogy az mennyire zsidó befolyás alatt állt. A bolsevik vezetés nagy része zsidó volt, ami különösen vonatkozott az orosz népet terrorizáló titkosrendőrségre.

Mindez több tíz millió áldozattal járt.

Az elmúlt években pedig a neokonzervatívok által diktált közel-keleti háborúknak két vagy annál is több millió áldozata van. Miközben dollár billiók mentek veszendőbe.

Bausman cikkét azzal fejezi be, pontosan tudja, hogy ettől a pillanattól kezdve a kizárólag a magánemberektől érkező adományokkal fenntartott portálja annak a veszélynek van kitéve, hogy a hozzájárulások csökkenni fognak.

De mindent átgondolt és nem fog visszafordulni a meghirdetett úton.

 

 

 

Megosztás: