Soros disznó nem szereti a „kábszeres” és „narkós” kifejezéseket

RUSSIA TODAY

Először is a „disznó” szó használatáról. Nem vagyunk hajlandóak kettős mércének engedelmeskedni. Mint tudjuk, a hazai balliberális és Soros-sajtó révült imádattal veszi körbe a nyugati országok vezető, fősodratú médiáját és egyfajta „bezzegnek” állítja be.

Márpedig a Washington Post, amely ennek a galaxisnak egyik fénylő csillaga, január 8-án Donald Trumpról szóló cikke címében az amerikai elnököt „disznónak” nevezte.

Hogy ez hihetetlen? Nem. Aki a tényeket szereti, íme. Vagyis „Trump elnök disznó. A szó legjobb értelmében”. Azaz egészítsük ki a fenti címet: Soros egy disznó. A szó legjobb értelmében. Csak kulinárisan nem. Annak borzalmas lenne.

És most lássuk, miről tudósít bennünket az orosz Russia Today globális televízióhálózat Soros és társai újabb ügyeit illetően.

Soros Kábítószer Politikai Globális Bizottsága („Global Commission Drug Policy”) panaszkodott, hogy a kábítószer-élvezőket stigmatizálják. Felszólítást tett közzé, hogy ne nevezzék őket „kábszereseknek” és „narkósoknak”, hanem „kábítószert fogyasztó személyeknek”.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-diszno-nem-szereti-kabszeres-es-narkos-kifejezeseket

 

Megosztás: