Gigantikus: a kínai globális tévé lepopulistázta Merkel Németországát!

CGTN

Egyszerűen óriási, amikor a világ jövendőbeli első számú hatalmának globális televíziója azt a jelzőt használja Németországra, amit a német média hány Magyarországra, Lengyelországra és mindenkire, akit a német prostituált média máig tartó, barna, kötelezően neokon székletbe mártott kompenzációs igyekezete nem talál kó…bocsánat, konformnak.

A CGTN (China Global Television Network) véleményrovatában ezzel a címmel jelent meg cikk annak alkalmával, hogy Macron francia elnök Kínában tárgyal:

Lépés egy újfajta kínai-francia kapcsolat felé

A cikk azzal kezdődik, hogy természetes, amiért a kínai külügyminisztérium szóvivője háromszor is használta az „első” szót, amikor Macron kínai látogatásáról beszélt. Ugyanis idén ő az első államfő, akit Kína fogadott idén, stb.

És akkor a mondat: „Franciaországot stabil politikai partnernek látják Európában, amikor a Brexithez és a németországi emelkedő populizmusához hasonlítják, ami hatással volt Európa két legnagyobb gazdaságára”.

/Egyébként a hét nyomtatott oldal terjedelmű cikk fantasztikusan jó. Ez a 21-ik század, Vona és nem a Jobbik! Nyald inkább Peking izéjét…Modernebb leszel. /

Megosztás: