A Pentagon a Soros-szerző von Rétyivel együtt keres ufókat

 

Amikor november vége felé kiderült, hogy a Fidesz frakciója ötezer példányt rendelt Andreas von Rétyi, Németországban élő magyar származású szerző George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége címmel magyarul megjelent A Soros támogatásának köszönhetően fungáló 444.hu ezzel a címmel szórta szét megvető haragját: „Egy totál zakkant ufó-, piramis-, csillagkapu-, és illuminátuskutató Sorosról írt könyvét használja hivatalos kampányfegyvernek a Fidesz”.

Aki ugyanakkor kezébe is vette von Rétyi példás bőséggel adatolt könyvét, arra a következtetésre jut, ha itt valaki zakkant, az nem ő. Nem is szólva a könyv hasznosságáról Fidesz-körökben és a magyar média nagy része számára, ugyanis őket a szerző és a korrekt fordítás már a címből tájékoztatja, hogy rosszul használják Soros nevét, mert az nem „Soros György”, hanem George Soros. Amit ideje lenne elsajátítani, ha Sorost komolyan akarják venni.

Ugyanez a portál adott hírt december 16-án arról, hogy a világ egyetlen szuperhatalmának, az Egyesült Államoknak az évi több mint 700 milliárd dolláros hadi költségvetésével rendelkező Pentagon, tehát nem von Rétyi, programot működtet ufók észlelésére! Amiről ezzel a nagyon visszafogott címmel adott hírt: „A Pentagon 2009 óta titokban ufókat keres”.

 

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/pentagon-soros-szerzo-von-retyivel-egyutt-keres-ufokat-2591899/

 

Megosztás: