Juncker „nem tud aludni Líbia miatt” – legális utat akar nyitni onnan Európába

UNZENSURIERT

A független osztrák portál mérhetetlen gúnnyal és jogos felháborodottsággal ír arról, hogy Jean-Claud Juncker, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, ami Líbiába történik, amiatt már nem tud nyugodtan aludni.

A portál megdöbbenve sorolja fel, hogy Juncker eddig mi mellett tudott nyugodtan aludni. Hogy számos EU-tagországban az illegális, tömeges bevándorlás miatt súlyosan kriminális állapotok uralkodnak. Hogy iszlamista párhuzamos társadalmak már a sáriatörvényt is bevezették Európa több helyén. Hogy a nőket Európa  utcáin hajkurásszák és erőszakolják meg. Hogy népi fesztiválokat és karácsonyi vásárokat, ha egyáltalán megrendeznek, csak betonoszlopok mögött lehet tartani és terrorelhárító egységek felügyelete mellett. Hogy az „iskoláinkban” az otthoni gyerekek kisebbségbe  kerülnek és őket muzulmán gyerektársaik inzultálják és provokálják.

Kétségtelen, hogy Líbiában szörnyű állapotok uralkodnak. Annak köszönhetően, hogy az amerikaiak által vezetett koalíció az országot szétbombázta Khaddafi megbuktatása érdekében. Arról a Líbiáról van szó, ahol Khaddafi negyven évnyi,  kétségtelenül excentrikus uralkodása alatt egyetlen hajó nem hagyta el a partokat Európa felé migránsokkal.

Vagyis Junckernek ez a jelmondata: „Európa ég, mentsük meg Líbiát!”.

Juncker elmondta, mindig is a legális migráció híve volt. Ha nincs legális út Európa felé, akkor a szegények és rászorultak kinyitják a hátsó ajtót. Európának a következő évtizedekben bevándorlásra van szüksége. Vagyis olyan helyzetet kell teremteni, hogy aki akar, az jöhessen is Európába. „Ha ezt nem tesszük meg, elvesztünk”, mondta.

Ismételten a „populisták” elleni harca szólított, mert azok szerinte veszélyesek és meg veszélyesebbek lesznek, amikor hatalmukat fokozatosan kiterjesztik.

Megosztás: