Wilders áll élére az Európában mesterségesen elterjesztett oroszgyűlölet elleni harcnak

Az Európai Unió tagországainak 540 000 menekültet kellene befogadniuk szegény országokból, jelentette ki David Miliband, a Nemzetközi Mentési Bizottság elnöke, hozzátéve: Európának két választása van. Az egyik elfogadni a nagy és illegális migrációt, a másik pedig olyan útvonalakat kialakítani, amelyek lehetővé teszik a világ legszegényebbjeinek a migrációt. Ezt a volt brit külügyminiszter – akinek szülei a holokauszt elől menekültek – tegnap nyilatkozta a brit Euobserver nevű uniós szakportálnak, amely elfelejtette megemlíteni, hogy a Miliband által vezetett szervezetet Soros pénzeli, amit viszont az amerikai Breitbart londoni kiadása hangsúlyoz. Miliband kijelentette: „Menekülteket mentünk meg, magunkat mentjük meg”. Hozzátette: „Európa vagy kiáll értékeiért és helyéért egy multilaterális rendszerben, vagy pedig rendszere szétrohad körülötte”.

Richard Black, amerikai republikánus szenátor a Russia Today orosz tévé angol nyelvű szolgálatának adott interjújában elmondta, George Soros át akarja alakítani a világot. Sötét, amorális és nemzetellenes alaknak tekintik világszerte. Azt akarja, hogy a népeknek diktáló világkormány legyen, mert a nemzeti kormányok a nép akaratát fejezik ki. Egy világkormány viszont az oligarcháknak ugrabugrál és fütyül a népekre.

Geert Wilders, a holland jobboldali Szabadság Párt vezetője egy holland hetilapnak adott interjújában azt mondta, hogy az élére akar állni az oroszgyűlölet elleni harcnak Európában és alternatívát szeretne kínálni a mindent elöntött russzofóbiával szemben. Elmondta, ami a hazaszeretet illeti, sokat tanulhatunk az oroszoktól. Bejelentette: jövőre Moszkvába kíván menni, ahol beszédet mond majd az orosz parlament előtt, idézi őt a Sputnik News orosz hírügynökség angol nyelvű szolgálata.

Donald Trump márciusban oroszokkal tárgyalva elmondta nekik, hogy Izrael terrorelhárító egysége a Moszaddal együttműködve olyan információt szerzett a Szíriában működő Iszlám Állam egyik sejtjétől, hogy az laptopokba helyezhető bombákat fejlesztett ki, amelyek a reptéri ellenőrzésen észrevehetetlenül átvihetők és felvihetők a gép fedélzetére, jelenti az izraeli Haaretz napilap angol nyelvű kiadása. Ezután döntött úgy a Trump kormány és a brit hatóságok, hogy megtiltják laptopok és egyéb elektronikai készülékek felvitelét a repülőgép fedélzetére. Trump ezt megelőzően nem értesítette az izraeli szerveket arról, hogy mindezt el fogja mondani az oroszoknak. Izraelben attól tartanak, hogy az oroszok ezt a hírszerzési információt továbbítani fogják Iránnak is.

(Echo TV nemzetközi lapszemléje, először ma 11:55-kor)

 

Megosztás: