Weinstein volt Moszad-ügynököket bérelt fel női vádlói ellen

A minőségi Izraeli lap, az angol nyelvű Haaretz arról ír mai számában, hogy Harvey Weinstein a Moszad volt ügynökeit bérelte fel az őt szexuális zaklatással és támadással vádló nők levadászására.

Weinstein a Black Cube („Fekete kocka”) céget bérelte fel arra, hogy vádlói után szaglásszanak és a róla szóló írásokat eltüntessék. A Black Cuba ügynökei aktivistákként, molesztálások áldozataiként és újságírók forrásaiként mutatkoztak.

Hétfőn először a New Yorker írt arról, hogy Weinstein több magán biztonsági céget bérelt fel azzal a céllal, hogy megvizsgáljon több nőt, akik őt szexuális támadásokkal vádolták, valamint a sztorin dolgozó újságírókat.

E cégek között volt az izraeli Black Cube, amelynek alkalmazottai „igen tapasztaltak az elit izraeli katonai és kormányzati hírszerzési egységekben”, mint ahogyan azt a cég reklámozza magáról.

A júliusban aláírt szerződésben Weinstein kifejezetten a Black Cube-ot bérelte fel, hogy megakadályozza a New York Timest és a New Yorkert Weinsteinről szóló eredeti jelentéseik nyilvánosságra hozatalában.

Weinstein megemlítette, hogy első választása a Black Cube-ra esett, amely nemzetközi hírnevet szerzett magának azzal, hogy tavaly világszerte cégekről szerzett információkat, mégpedig sötét módszerek bevetésével. David Boies, Weinstein ügyvédje, aki közismert, hogy liberális ügyekért áll ki az amerikai igazságügyi rendszer legfelsős szintjein, a Black Cube-nak komoly pénzösszegeket lengetett be azért, hogy ne jelenjenek meg cikkek Weinsteinről és hogy megszerezze Rose McGowan színésznő még csak kéziratban létező könyvét.

 

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/weinstein-volt-moszad-ugynokoket-berelt-fel-noi-vadloi-ellen-2426968/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=b8715f2cb8-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-b8715f2cb8-181179461

 

Megosztás: