Európai integráció: Európában minden negyedik prostituált ukrajnai állampolgár

THE STALKER ZONE

A Nemzetközi Migrációs Szervezet adatai szerint Európában minden negyedik prostituált ukrán. „Ne rémüljetek meg e számok miatt, barátaink, mert az ukrán valóság még szörnyűbb”, írja a cikk, amely ezt egy „kis példán” mutatja be.

Nyikolajev város egyik   iskolájában brosúrákat osztogatnak lányoknak azzal, hogy megtudják, miként kell élniük az „európai valóságban”.

A lányokat eligazítja, miként kell és érdemes viselkedniük, ha fizetett szexből akarnak megélni. Mert ha e  szabályokat követik, „hosszú életűek” is lehetnek, írja az eligazítás. Például azt, hogy egyszerre ne fogadjanak több kliens; mindig előre kérjék a pénzt; kerüljenek el részeg klienseket, és ha  szexre hívják őket szobára, a szállodát részesítsék előnyben.

A jobboldali portál azzal a gúnyos bekezdéssel fejezi be cikkét, hogy lám, kiderült, mire is volt jó a Majdan. „Az országot elpusztították, több ezer állampolgárát lelőtték, Oroszországot bélyegezték agresszornak, és most eljött az idő, hogy Ukrajna szolgáltassa Európa prostituált utánpótlását, ahogyan azt ‘az európai értékek’ őrzői rendelik el.

Igazi ajándék a Majdan negyedik évfordulójára. Előre, Ukrajna!”

Megosztás: