A szenátus az álhíreket akarja kivizsgálni? Trump: remek! kezdje az amerikai sajtónál!

TOWNHALL

A Washington Post is a többi tömegmédiumokhoz hasonlóan tombol, amiért Trump elnök azt twitterezte: „Miért nem vizsgálja a szenátus hírszerzési bizottsága hazánkban az álhírhálózatot, hogy kiderüljön, miért oly sok hír fake news?” A fősodratú médiumok Trump „autokrata” megnyilvánulása miatt jajonganak.

A Trump mellett álló Townhall azt írja, „Akkor kezdjük velük!” Mármint a fősodratúakkal.

És igen, „mi is emlegessük az autokratákat”.

A Townhall-cikk a Washington Post egyik riporterének kubai kapcsolatával kezdi.

Nick Miroff, a fővárosi lap latin-amerikai tudósítójának felesége, Camila Harnecker, a Castro-rezsim egyik apparácsikja. A Castro rezsim katonai hírszerzésének (G2) alapítója lánya. Az egykori sztálinista kínzó neve Manuel „Barbarroja” (Vörös Szakáll) Pineiro volt.

Felesége Maria Marta Narnecker Cerda, chilei kommunista volt, aki Salvador Allendének dolgozott és a sztálinista Kubába „farol le”, amikor Pinochet felszabadította Chilét.

Utána jön a CNN, amely annyira „kaserolta” a castroista rendszert.

A CNN kubai tudósítója Patric Oppmann, akinek amerikai felesége bolttulajdonos Havannában.

„Felesleges hozzáadni, hogy Havannában egy boltnyitási engedélyt nem ad csak úgy az ottani sztálinista rezsim – különösen külföldinek nem.”

De ez nem minden. E feleség olyan cég tanácsadója, amely segíti a külföldi üzletembereket kapcsolatot teremteni a Castro-rezsimmel.

Ezután az NBC tévé havannai irodavezetőjének hasonló kapcsolatát ismerteti.

/A szenátusi vizsgálat természetesen az „orosz” „hekkelésről” és egyéb „kapcsolatokról” szól./

Megosztás: